Ambasador al României, primit în vizită oficială de un șef de stat în fustă și sandale FOTO

5 zile in urmă 8

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 17:45

336 citiri

Ambasador al României, primit în vizită oficială de un șef de stat în fustă și sandale FOTO

Radu Gabriel Safta e ambadasor în Australia FOTO facebook

Ambasadorul României în Australia, Noua Zeelandă și Insulele Pacificului de Sud, Radu Gabriel Safta, s-a deplasat în vizită oficială în Fiji.

El a făcut pentru prezentarea scrisorilor de acreditare președintelui Ratu Wiliame Maivalili Katonivere și o serie de reuniuni cu reprezentanții autorităților locale.

Radu Safta a fost primit de președintele statului din pacific într-o ținută tradițională, care a inclus fustă și sandale.

Fusta purtată în înaltul oficial de stat se numește sulu și este purtată în mod obișnuit atât de bărbați, cât și de femei. Mulți bărbați, în special în zonele urbane, au și „sulu vaka taga” croite ca parte a costumului lor pentru serviciu sau biserică.

Citeste si:

Virgil Popescu, reacție după facturile uriașe la energie. „Protecţia Consumatorilor să intre peste furnizorii respectivi”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat luni, 19 septembrie, la Parlament, despre cazurile de persoane care au primit facturi mari la energie electrică, că face un apel către ANRE să...

Cine sunt deputații români care i-au luat apărarea lui Andrei Marga după declarațiile controversate. "Adevărul istoric este de partea noastră"

Fostul ministrul de externe Andrei Marga a fost intens criticat în ultimele zile pentru declarațiile sale controversate cu privire la teritoriul Ucrainei, care, conform profesorului, ar trebui...

Adevarul.ro

TelekomSport.ro

ObservatorNews.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă