Ambasada SUA spune că o mașină care îi aparține a fost avariată în timpul protestului de la Parlament. Ministrul de interne Lucian Bode negase vandalizarea

4 săptămâni in urmă 15

Ambasada Statelor Unite a transmis la solicitarea Libertatea că „un autovehicul care îi aparține a fost avariat în timpul protestului de astăzi din București”. Anterior, ministrul de Interne Lucian Bode a spus că nicio maşină aparţinând corpului diplomatic nu a fost vandalizată.  

„Ambasada SUA confirmă faptul că un autovehicul care îi aparține a fost avariat în timpul protestului de astăzi din București. La acest moment, nu sunt disponibile informații suplimentare”, se arată în mesajul transmis la solicitarea ziarului, marți la amiază.

Ministrul de interne, Lucian Bode, negase anterior că ar exista vreo mașină vandalizată de protestatari la mitingul organizat de AUR față de certificatul COVID la Parlament.

„Am înțeles că nici o mașină aparținând corpului diplomatic nu a fost vandalizată”, a spus demnitarul într-o declarație de presă la Parlament.

Aproximativ 200-300 de manifestanți au intrat în curtea Parlamentului, marți la prânz, în timpul protestului organizat de AUR față de certificatul COVID, a informat Ministerul de Interne, într-un comunicat de presă, în care a precizat că manifestația nu a fost autorizată. Potrivit instituției conduse de Lucian Bode, oamenii au ajuns în curte, după ce manifestanții au forțat o poartă, iar încuietoarea s-a rupt.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă