"Amatori!" Un fost fotbalist important de la FCSB nu-i menajează pe șefii lui Dinamo

1 month ago 19

Liga 2: Petrolul - Gloria Buzău, miercuri, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Olympiakos - Manchester City, miercuri, 19:55, Digi Sport 1

Geraldo a vorbit despre situația de la Dinamo, echipă care stă pe un butoi de pulbere după ce afaceriștii spanioli n-au reușit să aducă liniștea la clubul din Ștefan cel Mare. Vedetele echipei aduse pe salarii mari vor să plece, iar Cosmin Contra a declarat în mai multe rânduri că banii tot întârzie. 

Geraldo Alves: "E o situație tristă și pentru jucătorii lui Dinamo, dar și pentru fani!"

Geraldo etichetează simplu activitatea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță: "Structură de amatori!".

"E o situație tristă, mai mult pentru jucători, dar și pentru fanii lui Dinamo. Eram și eu încrezător ca s-ar putea schimba lucrurile cu noii investitori, dar cred că nu au venit persoane serioase, iar clubul platește. Am auzit de unii dintre ei că nu mai acceptă situația și au fost păcăliți. Îmi pare foarte rău de imaginea pe care și-au făcut-o despre România. Cred că iau măsura corectă, nu se poate să joci și afară din țara ta pentru nimic.

Trebuie planificată de la început a doua jumătate de campionat, se vor baza pe jucători tineri probabil. Asta e situația, trebuie să se achite plățile în primul rând, altfel nu putem vorbi nici de jumătatea de sezon pe care o mai are. E o structură de amatori, unde nici nu mai vorbim despre bani. Aici în România se întârzie plățile. Dar condițiile au ajuns într-o situație foarte slabă", a declarat Geraldo Alves, miercuri dimineața, la ProX. 

Cosmin Contra: ”Nu am fost păcălit doar eu!”

Cosmin Contra a declarat recent că foarte mulți jucători și oameni din staff vor pleca de la Dinamo în următoarea perioadă, din cauza faptului că banii întârzie să vină. Antrenorul a afirmat că toți acești oameni se simt, la rândul lor, mințiți.

”Nu am fost păcălit doar eu, au fost păcălite multe familii, mulți oameni care au venit alături de acest proiect și sunt în aceeași situație ca și mine. Dacă suporterii dorm mai bine dând vina pe mine, nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru. Sigur vor fi mai multe plecări pentru că nimeni nu rămâne să muncească gratis. Staff-ul meu a împrumutat cu bani ca să-și plătească viața de zi cu zi”, a mai spus Contra.

Dinamo e pe 14 în Liga 1, cu nouă puncte în 11 meciuri Etichete: dinamo , geraldo alves
Read Entire Article

Powered By Seo Tools