Amănunte neștiute din viața soțului Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a fost la un pas de moarte: „Era să îl pierd atunci”

1 lună in urmă 4

Acum are o soție prezentatoare și o familie de care e tare mândru, chiar și o carieră de care e mulțumit, dar de-a lungul anilor a trecut și prin experiențe neplăcute. Tavi Clonda, soțul prezentatoarei Gabriela Cristea, a fost la un pas de moarte. Mama lui, Elena Clonda, și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluirile.

Tavi Clonda are 41 de ani, e căsătorit cu Gabriela Cristea și împreună au două fiice. A devenit cunoscut publicului larg în timp ce cânta într-o emisiune la Kanal D, dar și grație mariajului fericit pe care îl are cu prezentatoarea de televiziune. Cântărețul a apărut în multe emisiuni, nu s-a ferit să vorbească despre familia lui.

Elena Clonda, mama sa, a scos la iveală acum o experiență neplăcută din viața lui de adolescent. A fost violent cu un alt băiat din cauza unei fete, dar, din păcate, a avut mult de suferit apoi. A pățit un accident grav la mână.

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (…) I-a tras un pumn unui tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a dezvăluit Elena Clonda, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Dezvăluirile nu s-au oprit aici. Elena Clonda susține că fiul ei a avut tendonul rupt și a durat foarte mult timp refacerea. A făcut și infecție, iar, în tot acest timp, Elena Clonda a tras o sperietură groaznică. Credea că o să își piardă fiul.

„L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt.(…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut”, a declarat printre lacrimi mama lui Tavi Clonda.

 "Era să îl pierd atunci"

Gabriela Cristea, soția lui Tavi Clonda, are emisiune la TV

Din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19.00, telespectatorii Antena Stars pot să urmărească cea mai nouă producţie a staţiei – Mireasa: Urzeala soacrelor, o extensie a reality show-ului Mireasa, de la Antena 1.

În premieră în cadrul acestui format, telespectatorii au ocazia să îi cunoască pe susţinătorii participantelor în casa Mireasa. Astfel, pentru prima oară, mamele băieţilor din casă vor putea să îşi cunoască mult mai bine viitoarele nurori, prin intermediul opiniilor împărtăşite de susţinători. „Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor.”, spunea prezentatoarea Gabriela Cristea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă