Amănunt "șocant" remarcat de spanioli la Barcelona, imediat după despărțirea de Lionel Messi

2 luni in urmă 34

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Messi, scos de pe site-ul Barcelonei

Publicația spaniolă As remarcă faptul că acest amănunt este de-a dreptul "șocant", mai ales că Messi era de aproape două decenii la club.

Interesant este că Barcelona a făcut abia acum această mutare, chiar dacă acordul lui Messi a expirat pe 30 iunie. Până acum, Messi figura printre jucătorii incluși pentru noul sezon.

  • La Barcelona, Messi a jucat 778 de meciuri oficiale, a marcat 672 de goluri și a dat 305 pase decisive.
  • Cu Barcelona, Messi a câștigat 10 titluri, 7 Cupe ale Spaniei, 7 Supercupe ale Spaniei, 4 trofee Champions League, 3 Supercupe ale Europei și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Barcelona a anunțat că nu mai semnează cu Messi

Vestea că Messi nu mai semnează un nou contract cu Barcelona a dat-o publicația Marca, în jurul orei 19:10 (ora României). Peste mai puțin de două ore, catalanii au făcut anunțul oficial.

A fost însă ceva surprinzător pentru toată lumea, mai ales că toate detaliile erau puse la punct și mai lipsea doar semnătura pentru noul contract.

Ceea ce a dus la acest deznodământ au fost însă legile din Spania. Chiar dacă Messi a fost de acord de ceva timp să accepte un salariu redus cu mai mult de jumătate, totuși, suma era una extrem de mare. În vechiul contract, atacantul de 34 de ani avea un salariu de 76 de milioane de euro pe an, cel mai mare din lume.

Astfel, președintele La Liga, Jose Tebas, nu a permis Barcelonei să înregistreze contractul lui Messi.

  • 80 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Lionel Messi, chiar dacă are 34 de ani.
Etichete: barcelona , lionel messi , salariu lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă