Amanta regelui din Thailanda, ridicată în rang de ziua sa de naştere

1 lună in urmă 1

Amanta regelui din Thailanda, ridicată în rang. Sineenatra Wongvajirabhakdi şi Vajiralongkorn au purtat amândoi bluze albastre cu modele aurite în timpul unui ceremonii în care au eliberat păsări, peşti şi broaşte ţestoase – un ritual budist comun despre care se crede aduce karma bună.

Au existat zvonuri conform cărora Sineenatra ar fi fost ridicată în rang marţi, însă nu a existat încă un astfel de anunţ.

Citeşte şi:

Sineenatra, în vârstă de 36 de ani, a fost numită concubină oficială în iulie 2019, la mai puţin de două luni după ce Vajiralongkorn – o figură controversată care a moştenit tronul de la veneratul său tată – s-a căsătorit cu fosta stewardesă Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya şi a numit-o regină cu doar câteva zile înainte de încoronarea sa.

Amanta regelui din Thailanda, ridicată în rang

În octombrie 2019, lui Sineenatra i-au fost retrase toate titlurile regale şi militare şi acuzată public de lipsă de loialitate faţă de Vajiralongkorn şi de regina Suthida.

Într-o declaraţie a palatului de atunci se preciza că Sineenatra a încercat s-o împiedice pe Suthida să devină regină şi a avut ambiţia de a deveni chiar ea regină, potrivit Agerpres.

În septembrie 2020, Sineenatra a revenit la titlurile şi statutul regal de dinainte, regele precizând că reputaţia ei „nu a fost afectată”.

Monarhia Thailandei este protejată de cea mai dură lege privind lezmajestatea din lume, însă în ultima vreme vocile critice la adresa lui Vajiralongkorn s-au înmulţit.

La mitingurile majore de anul trecut, care au atras zeci de mii de oameni, protestatarii au cerut revocarea legislaţiei anti-defăimare şi transparenţă în privinţa finanţelor monarhiei.

Un nou-născut din Thailanda a purtat o mască de protecţie imediat după naştere

Un bebeluş abia născut în spitalul din Bangkok a purtat un scut de protecţia anti coronavirus. Noul-născut a apărut pe lume în plină criză mondială, iar acest lucru a condus la o protecţie şi mai mare.

Copilul a purtat un cut de protecţie împotriva coronavirusului, însă fiind atât de mic, masca a fost cât jumătate din el. Acesta era înfășurat în haine pentru bebeluși, doar cu fața descoperit, care era protejată de o mască mare.  (Vezi AICI foto)

Bebeluşul s-a născut într-un moment în care Guvernul thailandez a luat măsuri grave legate de protecţie de coronavirus. Acesta a spus că oamenii trebuie să se adapteze pentru a supraviețui.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă