Amanta lui Ciprian Marica, schimbare radicală de look! Cum a trecut Ana Muntean peste momentul în care a fost prinsă în camera de hotel cu fostul fotbalist | GALERIE FOTO

3 săptămâni in urmă 14

Ana Muntean, femeia surprinsă cu Ciprian Marica într-un hotel din Cluj, a apelat la o schimbare radicală de look pentru a trece peste incidetul respectiv.

În primăvara anului trecut, în mediul online apărea o filmare care dădea peste cap viața personală a lui Ciprian Marica, fost fotbalist căsătorit la rândul lui. Acesta a fost prins în camera unui hotel din Cluj alături de o femeie căsătorită, soția lui Florin Muntean, fost jucător de baschet, campion european U18 la divizia B în 2006.

Soții Muntean au dat în judecată publicația care a postat filmarea respectivă și, la un an de atunci, aceștia au trecut peste incident.

Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica, schimbare radicală de look

Fosta amantă a lui Ciprian Marica a renunțat la roșcat și și-a vopsit părul blond la scurt timp după scandalul iscat în urmă imaginilor apărute în presă. Mai mult decât atât, aceasta postează fotografii cu soțul ei și cei doi copii pe care îi au împreună și pozează într-o familie fericită.

Ana Muntean promoveză un stil de viață sănătos pe rețelele sociale, iar pe Instagram este urmărită de peste 22 de mii de oameni. Aceasta publică diverse videoclipuri cu antrenamente în sala de fitness și chiar de acasă. De asemenea, blonda nu ratează nicio ocazie de a poza cu abdomentul lucrat la vedere.

The post Amanta lui Ciprian Marica, schimbare radicală de look! Cum a trecut Ana Muntean peste momentul în care a fost prinsă în camera de hotel cu fostul fotbalist | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă