Amalia Năstase, blocată pe Aeroportul Otopeni. Apelul făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase. „Suntem de o oră în avion”

2 săptămâni in urmă 24

Amalia Năstase și soțul ei au plănuit câteva zile de relaxare la Paris, însă, aceștia s-au confruntat cu o mica problemă, chiar pe aeroport, înainte de decolare.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost blocată mai bine de o oră pe Aeroportul ”Henri Conadă” din București, în avionul cu destinația către Paris. Vedeta a fost deranjată  după ce avionul care trebuia să decoleze la ora 6:00 dimineața s-a ridicat de pe pistă abia la ora 07.38.

Amalia Năstase, blocată pe Aeroportul Otopeni. Apelul făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase. „Suntem de o oră în avion”

Amalia a postat un mesaj în mediul virtual. „Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România aveti cum sa trimiteti un mecanic sa se uite la avionul Air France care e pe pista si care trebuia sa decoleze la ora 6.00, va rog? Ca suntem de o ora in avion si il asteptam pe mecanic.

E plin avionul si stam ca prostii in el. Ii luam noi uber mecanicului, daca e ???  Aeroportul International Henri Coanda, take your time…”, a scris fosta soție a lui Ilie Năstase pe pagina ei de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă