”Am văzut cum cineva a fost bătut cu un ciocan în fața mea!”. Drama neștiută a lui Micah Richards

1 lună in urmă 11

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Drama lui Richards, acum comentator sportiv, este strict legată chiar de rasism și de adevăratele probleme pe care le-a cauzat acesta în ultimii zeci de ani.

”Tatăl meu avea o coafură afro și de fiecare dată când venea la meciurile mele era victima abuzurilor rasiste. Poliția încerca mereu să ne provoace ca să ne aresteze!”, a dezvăluit Micah Richards în documentarul „Tackling Racism in Football”, al celor de la Sky.

Drama neștiută a lui Micah Richards. ”Copilăria mea a avut o latură întunecată!”

Micah nu va uita niciodată anii copilăriei, doar că la el, spre deosebire de foarte mulți alții, aceasta a fost un lung șir de întâmplări triste și dureroase.

”Copilăria mea a avut o latură întunecată despre care nu vorbesc atât de mult. Eu zâmbesc mereu și fac glume pentru că așa sunt eu ca persoană.

Dar, spre exemplu, am văzut cum cineva a fost bătut cu un ciocan în fața mea. Acest lucru m-a marcat pentru următorii 10-15 ani de la momentul în care s-a întâmplat, pentru că era mereu în mintea mea”, a mai relatat Micah Richards.

Micah Richards, fostul jucător al "cetățenilor", în prezent comentator sportiv, a văzut cu alți ochi situația și i-a luat apărarea la momentul respectiv lui Colțescu. Acesta a dezvăluit că a primit acuze și insulte din cauza poziției sale față de întâmplarea de la Paris.

18,5 milioane de euro este cea mai mare sumă la care a fost evaluat în cariera sa Micah Richards, potrivit TransfermarktManchester City, Fiorentina și Aston Villa au fost echipele la care a evoluat fundașul246 de meciuri, 9 goluri și 14 assist-uri a adunat Richards în tricoul "cetățenilor"13 selecții și un gol are pentru naționala Angliei2 titluri de campion în Premier League, o Cupă a Angliei și o Cupă a Ligii sunt trofeele cucerite de Micah Richards, toate cu Man. City Etichete: micah richards
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă