"Am scăpat bine doar cu un gol". Chiricheș le cere colegilor să rămână cu atitudinea din finalul meciului cu Germania

2 săptămâni in urmă 1

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Germania a expediat nouă șuturi pe cadrul porții României, însă Florin Niță a avut o evoluție extraordinară. Spre final, România a avut câteva șanse importante, prin Pușcaș și Stanciu, însă tricolorii au dezamăgit la finalizare.

"Am scăpat bine doar cu un gol". Chiricheș le cere colegilor să rămână cu atitudinea din finalul meciului cu Germania

După 0-1 contra Germaniei, căpitanul Vlad Chiricheș spune că "am scăpat bine". Fundașul de la Sassuolo spune că tricolorii vor avea rezultate din ce în ce mai bune dacă vor continua cu aceeași atitudine.

Galerie Foto

"E clar că am avut de suferit împotriva unei echipe foarte puternice, care are posesia, dar cred că, pe alocuri, am avut și noi momente bune. Cu puțină șansă puteam scoate un rezultat bun. Nu s-a putut, cred că trebuie să continuăm cu atitudinea cu acre am terminat această partidă și să câștigăm celelalte jocuri.

Era clar că va fi un meci de acest tip, trebuia să alergăm mult. Am avut în fața noastră campioni și a fost greu. E adevărat că am avut mult de alergat, dar am avut o atitudine bună. Știam că ne așteaptă un meci greu, pentru că Germania are în componența sa numai jucători mari, evoluează la echipe campioane.

Sunt obosit, am avut de alergat mult după atacanții lor, dar cred că am scăpat bine doar cu un gol primit. Dacă vom continua cu atitudinea din acest joc, cu dăruirea și unitatea, putem să câștigăm restul jocurilor. Obiectivul nostru e să terminăm grupa sus, pe locul 2. Am fi vrut mai multe de la acest joc. E clar, Germania e favorita grupei și trebuie să terminăm pe locul 2.

Știam că întâlnim un adversar dificil și că pot să ne pună în dificultate. Cred că am reușit să avem momente bune de joc. Sper ca băieții de la U21 să facă un joc bun, să câștige și să meargă mai departe", a declarat Chiricheș, la Pro TV.

După înfrângerea cu Germania, România este pe locul patru în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia, care are golaveraj superior, și la trei lungimi în spatele Armeniei, care a produs surpriza în această rundă, 2-0 cu Islanda, și selecționata lui Joachim Low, cu maximum de puncte.

Pentru România urmează meciul cu Armenia, formație care are șase puncte după primele două meciuri, 1-0 cu Liechtenstein și 2-0 cu Islanda, programat miercuri, de la 19:00.

Etichete: romania , vlad chiriches , germania , preliminarii cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă