Am rămas cu ceva! Enes Sali, cel mai tânăr internațional al lumii în meciuri oficiale

1 săptămână in urmă 17

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 12:53 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 13:05

Adolescentul de la Farul a debutat la națională la 15 ani și 264 de zile, la 2-0 cu Liechtenstein. Oficial, Martin Odegaard a jucat prima oară pentru Norvegia la 15 ani și 300 de zile.

N-am putut învinge Islanda acasă (0-0) și am pierdut șansa barajului pentru Mondial. Totuși, am obținut ceva la sfârșitul acestei noi campanii de necalificare. Debutul unui copil direct la naționala mare. Și un record mondial.

Enes Sali, mai tânăr decât Odegaard în jocuri oficiale

Enes Sali nu a fost folosit deloc împotriva nordicilor, la 15 ani și 261 de zile, dar a intrat în minutul 82 la 2-0 cu Liechtenstein.

La 15 ani și 264 de zile, mijlocașul de la Farul este cel mai tânăr internațional al lumii fotbalului într-un meci oficial. L-a depășit pe Martin Odegaard. Norvegianul jucase întâia oară la națională la 15 ani și 254 de zile, însă într-un amical. Oficial, a purtat în premieră tricoul roșu al selecționatei la 15 ani și 300 de zile.

Enes Sali, încă trei selecții pentru a rămâne la „tricolori”

Prezența lui pe teren, duminică, la Vaduz nu garantează că va avea o carieră la "tricolori". Născut în Canada și având origine turcă, Enes e curtat de ambele țări și încă poate juca pentru altă națională. Vom fi siguri că rămâne la noi doar când va strânge minimum patru selecții.

15 ani, 6 luni și 21 de zileavea Enes Sali când a devenit cel mai tânăr marcator din Liga 1, la Farul - Clinceni 5-0

Citește și:

Cum ni se risipește talentul în Diaspora » 8 nume care au ales alte selecționate + doar 3 din 110 fotbaliști români născuți afară au ajuns la națională!

Kane a bătut un record vechi de 113 ani! » Răspunsul amuzant al selecționerului: „Mi-a fost teamă de familia Rooney”

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă