„Am rămas blocat! O să zică că mă cred Gigi Becali!”. Mihai Rotaru, reacție fabuloasă când a văzut schimbările făcute de Corneliu Papură, la pauza meciului cu Viitorul

4 săptămâni in urmă 13

Corneliu Papură, fostul antrenor al Universității Craiova, a uimit pe toată lumea, în partida cu FC Viitorul, 1-1, când a decis să efectueze trei schimbări la pauză, deși echipa lui conducea. Mișcarea lui Corneliu Papură l-a surprins inclusiv pe patronul Mihai Rotaru, care a avut o reacție comică.

Au ieşit atunci Mamut, Cîmpanu şi Mateiu şi au intrat Ivan, Bărbuţ şi Bic.

Universitatea Craiova se află pe locul 3 din Liga 1, cu 37 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Mihai Rotaru, reacție fabuloasă când a văzut schimbările făcute de Corneliu Papură, la pauza meciului cu Viitorul

Patronul Universității Craiova susține că a rămas „blocat” în momentul în care a văzut cele trei schibări efectuate de Corneliu Papură, la pauză, în meciul cu FC Viitoru. Ba mai mult, acesta spune că imediat s-a gândit la faptul că va fi comparat cu Gigi Becali, care a recunoscut că se implică în schimbările pe care le efectuează FCSB, în timpul meciurilor.

„(n.r. Dacă îi făcea schimbările lui Papură) E o mare prostie, eram în vacanţă, eram cu patru ore în faţă şi vedeam meciul cu soţia. Şi în momentul când am văzut că face trei schimbări am rămas blocat. Stai să vezi că presa o să zică că mă cred Gigi Becali şi fac trei schimbări la pauză. Niciodată nu m-am implicat peste antrenor”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Telekom Sport.

Mihai Rotaru, anunț despre venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Omul de afaceri a mărturisit că are o relație foarte bună cu actualul selecționer al naționalei și că, în trecut, au existat discuții pentru a prelua formația din Bănie. Însă, în prezent, Mihai Rotaru spune că nu încearcă să-l aducă pe Mirel Rădoi la formația sa, deoarece ar fi o lipsă de respect față de echipa națională.

„Pe Mirel Rădoi l-am vrut de patru ori, nu o dată. Cu Mirel discuţiile sunt tot timpul. Discut o dată la o lună de zile, mă întâlnesc cu el, vine la meciurile Universităţii. A avut ofertă să vină să antreneze Craiova prima dată acum patru ani de zile, după să fie şef la Centrul de Copii şi Juniori. El este la echipa naţională, noi nu o să vrem să îi facem ofertă lui Rădoi. Ar fi o lipsă de respect faţă de echipa naţională şi faţă de Rădoi”, a spus Mihai Rotaru.

The post „Am rămas blocat! O să zică că mă cred Gigi Becali!”. Mihai Rotaru, reacție fabuloasă când a văzut schimbările făcute de Corneliu Papură, la pauza meciului cu Viitorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă