”Am o tulburare obsesiv compulsivă”. Dezvăluirea pe care Sorana Cîrstea le-a făcut-o fanilor

1 lună in urmă 18

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Sportiva noastră a găsit, însă și puterea de a glumi, când a dialogat cu fanii. 

Galerie Foto

Soarana improvizează în camera de hotel pentru a se menține în formă pentru debutul turneului de Grand Slam de la Australian Open. Aprigă contestatară a condițiilor impuse de orgranizatori, eleva lui Adrian Cruciat a criticat în termeni duri situația în care se află jucătorii care nu au voie să iasă din hotel și și-a exprimat nemulțumirile pe Twitter. 

Dezvăluirea pe care Sorana Cîrstea le-a făcut-o fanilor. ”Am o tulburare. Plus mult timp liber”

După ce a publicat filmulețul cu antrenamentul din camera de hotel, unul dintre fani a remarcat curățenia și ordinea impecabile din încăpere.

”Putem să ne oprim un minut și să apreciem cât de ordonată este camera Soranei?”. Sorana a fost pe fază și a reacționat prompt.

”Haha! Am o tulburare obsesiv compulsivă privind ordinea… Plus o grămadă de timp liber!”, a răspuns Cîrstea.

Sfertfinalista de la Roland Garros 2009 a avut ghinionul să călătorească spre Australia cu o aeronavă în care se afla și o persoană depistată cu Covid-19, așa că a fost obligată să rămână în camera de hotel și să și să intre în "programul" de carantină totală.

Fără antrenamente specifice și fără spațiu pentru a face pregătirea fizică, Sorana Cîrstea, una dintre jucătoarele de top ale României din ultimii 13 ani, a improvizat n camera de hotel.

Etichete: sorana cirstea , australian open , sorana cirstea australian open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă