”Am o datorie mare față de patron!”. Principala problemă identificată de Edi Iordănescu la FCSB. Ce spune de Gigi Becali

3 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Principala problemă identificată de antrenor este legată de fluctuația echipei și de aceea Iordănscu jr spune că echipa trebuie să depășească acest moment, mai ales că a primit mână liberă de la Gigi Becali.

Tehnicianul vicecampioanei Ligii 1 nu a trecut peste ”momentul Hunedoara”, meci în care Constantin Budescu a făcut risipă de efort.

Principala problemă identificată de Edi Iordănescu la FCSB. ”Se obișnuiesc cu pretențiile și cerințele mele!”

”Avem fluctuații de la un moment la altul, nu numai de la un meci la altul, cu mențiunea că primează rezultatul.

În viitor, vom avea timp ca să creștem și ca exprimare. Am o datorie mare față de patronul clubului, care-mi acordă această suținere, din punctul meu de vedere necondiționată, și o datorie enormă față de suporterii echipei, care s-au întors în număr mare și dau în continuare semne de întoarcere”, a spus Edi Iordănescu, înainte de FCSB - Clinceni.

Edi Iordănescu este convins că nu va mai trece mult timp până când echipa va arăta așa cum își dorește el și explică și pe ce se bazează.

”S-a mers pe o structură cu mulți jucători tineri, cu potențial, dar nu e suficient, pentru că în fotbal rezultatul contează.

Progresul va apărea pentru că ei se obișnuiesc cu mine cu pretențiile și cerințele mele”, a mai spus Edi Iordănscu.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , fcsb clinceni video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă