"Am luat-o pe linia de tramvai, poliţia după mine!" Giani Kiriţă şi Marius Niculae, urmărire ca în filme pe străzile din Bucureşti

1 lună in urmă 18

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Giani Kiriţă şi Marius Niculae, întrecere pe străzile din Bucureşti

Un episod cu o urmărire ca în filme i-a avut ca protagonişti pe Giani Kiriţă şi fostul său coleg de la Dinamo, Marius Niculae (39 de ani), iar povestea a fost spusă chiar de fostul fundaş al "câinilor".

"Eram vitezoman și am făcut concurs cu Marius Niculae cine ajunge primul de la Piața Alba Iulia la Dinamo. Ne dăduseră legitimații de la Ministerul de Interne, o puneam și eram liberi, nu ne oprea niciun polițist. Am făcut întrecerea cu Marius, am luat-o pe linia de tramvai, stânga, dreapta, poliția după mine.

Mi-au făcut semn să opresc, n-am oprit. Au venit după mine la Dinamo, la vestiare, eu am intrat direct. Poliția după mine! A ieșit Mister. "Ce-ai făcut, mă?". "Mă aleargă poliția! N-am făcut nimic". "Cum n-ai făcut nimic...". Au venit polițiștii, i-a luat Mister deoparte, "Lăsați-l, că dacă are legitimație crede că e președintele României", a declarat Giani Kiriţă, la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu".

Marius Niculae a jucat la Dinamo între 1996 şi 2001, când a plecat la Sporting Lisabona. A revenit în 2008 la formaţia la care a crescut şi a evoluat în Ştefan cel Mare până în 2012. S-a întors pentru ultima dată la formaţia alb-roşie în 2015, când a strâns doar 13 meciuri, şi apoi s-a retras.

Etichete: marius niculae , giani kirita
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă