”Am înjurat 10 minute pe toată lumea!”. Daniel Pancu a dezvăluit motivul rupturii cu Poli Iași. Ce l-a deranjat

4 săptămâni in urmă 10

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

La două zile de la anunțul oficial al despărții, Daniel Pancu a transmis că, de fapt, relațiile dintre el și conducătorii lui Poli Iași, inclusiv primarul orașului, Mihai Chirica, s-au răcit după meciul cu Viitorul, din noiembrie, pierdut cu 0-3 la masa verde pentru că s-a întrerupt pentru a doua instalația de nocturnă.

Daniel Pancu a dezvăluit momentul rupturii cu Poli Iași

Cred că momentul decisiv a fost când am înjurat pe toată lumea 10 minute după meciul cu Viitorul, momentul cu nocturna.

Dar ce m-a deranjat pe mine este că primarul nu a stat de vorbă nici măcar cinci minute cu mine”, a declarat Daniel Pancu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fără Daniel Pancu, Poli Iași, cu Adrian Kerezsy pe banca tehnică, a pierdut un nou meci, 1-3 la FCSB, și a ajuns la cinci jocuri consecutive fără victorie.

Ciprian Paraschiv, președintele clubului, a dezvăluit, după meciul de pe Arena Națională, că duminică seară Poli Iași va anunțat oficial numele noului antrenor al echipei. În acest moment, din informațiile Digi Sport, favoritul pentru preluarea postului este Eugen Neagoe, dispus să plece de la Astra pentru că Ioan Niculae nu a achitat restanțele salariale ale jucătorilor.

Etichete: daniel pancu , antrenor poli iasi , primar iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă