”Am încercat!”. Emma Răducanu, mai sinceră ca niciodată. Cum a ajuns să vorbească în limba română și cine a ajutat-o

1 lună in urmă 19

  • Cupa României: Baia Mare - Universitatea Craiova, miercuri, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: West Ham - Manchester City, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

După discursul emoționant, care a stârnit ropote de aplauze, dar și admirația întregii țări, Emma a postat un scurt filmuleț pe Insta Story, intitulat ”Am încercat!”. Asta după  ce a postat și prima fotografie cu ea la Cluj, alături de mesajul: ”România, te iubesc!”.

Galerie Foto

Emma Răducanu a dezvăluit cine a ajutat-o și cum a învățat limba română. ”Bunica îmi vorbea!”

De altfel, la conferința de presă de după meciul câștigat la Transylvania Open, sportiva din Marea Britanie a povestit cum știe și limba română. Este deja de notorietate faptul că tatăl său, Ian, este român iar bunica ei trăiește la București.

”Nu am învățat niciodată limba română, doar am reținut cuvinte atunci când bunica îmi vorbea. De multe ori, îmi spunea multe povești, iar așa am învățat vocabularul. Când eram mică, de fiecare dată când veneam în România petreceam vreo două săptămâni și progresam încet-încet”, a dezvăluit, emoționată, Emma Răducanu.

Sportiva a recunoscut cu franchețe că limba română o utilizează destul de rar.

”Nu vorbesc prea des româna. Acasă nu o vorbesc prea mult și nu cred că am vorbit română în ultimele 18 luni, afară de câteva apeluri telefonice cu bunica mea, săptămânal.

Stând aici, la Cluj, de cinci zile, simt că deja îmi îmbunătățesc româna și devin mai puțin timidă să vorbesc și să fac greșeli”, a mai spus Emma, care a cucerit practic toată România prin felul ei de a fi.

VIDEO cu discursul pe care Emma Răducanu l-a ținut în limba română după victoria de la Transylvania Open

Etichete: emma raducanu , emma raducanu wta , transylvania open , emma raducanu transylvania open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă