”Am fugit de război”. Noul star de la Real Madrid s-a născut într-o tabără de refugiați, iar la 11 ani a pierdut tot

1 lună in urmă 33

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Mijlocașul central de doar 18 ani a fost adus de Real de la Rennes pentru 31 de milioane de euro, iar miercuri a fost prezentat oficial la Madrid.

Povestea lui Eduardo Camavinga, noul star de la Real Madrid

Eduardo Camavinga are, pe lângă calitățile de fotbalist incontestabile, demonstrate deja în Ligue 1, și o poveste de viață impresionantă.

Noul fotbalist al lui Real Madrid s-a născut în noiembrie 2002, într-o tabără de refugiați din Angola, unde părinții săi ajunseseră după ce au ”fugit” de războiul care izbucnise în Congo.

Evident că m-a întărit că a trebuit să fug de război, asta m-a ajutat, e clar. Însă, mai presus de toate, familia mea m-a ajutat. Pentru cei din familie joc, asta mă ajută să fiu mai puternic”, a recunoscut Eduardo Camavinga, potrivit AS.com.

A rămas fără nimic la doar 11 ani

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Eduardo Camavinga a început de mic să joace fotbal, însă, când lucrurile intraseră pe un făgaș normal și mijlocașul intrase în atenția scouterilor lui Rennes, familia sa a primit o nouă lovitură.

În 2013, când Eduardo Camavinga avea doar 11 ani, casa familiei noului jucător de la Real Madrid a ars cu totul.

Rămași fără adăpost, membrii familiei Camavinga au primit o mână de ajutor din partea clubului de fotbal Drapeau Fougeres, unde juca Eduardo, care a organizat o strângere de fonduri, în urma căreia a fost posibilă găsirea unei case.

Etichete: real madrid , eduardo camavinga
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă