“Am fost mort cinci minute”. Christian Eriksen a dezvăluit ce a trăit în spital, după momentele dramatice de la EURO

2 săptămâni in urmă 7

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Fotbalistul danez a reușit să treacă peste cea mai grea încercare a vieții și, chiar dacă s-a despărțit de Inter, club la care nu mai putea juca din cauza defibrilatorului care i-a fost montat, vrea să rămână în fotbal.

Galerie Foto

Christian Eriksen a spus în premieră ce a pățit în spital, după momentele dramatice de la EURO

În cadrul unui interviu acordat unei televiziuni din Danemarca, Christian Eriksen a vorbit despre momentele dramatice din vară și a dezvăluit că a fost surprins că atât de mulți oameni i-au fost alături și i-au trimis flori în spital.

A fost incredibil că atât de mulți oameni au simțit nevoia să îmi scrie sau să îmi trimită flori. Acel incident a avut un impact asupra oamenilor și au vrut ca eu și familia mea să știm asta. M-au făcut foarte fericit. La spital, cei de acolo îmi spuneau că primesc din ce în ce mai multe flori.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

A fost ciudat pentru că nu m-am așteptat ca oamenii să îmi trimită flori pentru că am murit pentru cinci minute. A fost extraordinar, foarte frumos din parte tuturor și a fost de un mare ajutor să primesc toate acele urări de bine. Oamenii încă îmi scriu”, a declarat Christian Eriksen, citat de The Sun.

Christian Eriksen visează la Cupa Mondială din 2022

Christian Eriksen este în continuare liber de contract, dar speră ca în curând se va alătura unei noi echipe, va reuși să revină la forma care l-a consacrat la Ajax, Tottenham și Inter și va reuși să prindă lotul Danemarcei pentru Cupa Mondială din finalul acestui an.

Obiectivul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să joc. Mă gândesc la asta tot timpul. Este scopul meu, este visul meu. Dacă voi fi convocat, asta este altceva, dar vreau să revin. Sunt sigur că pot reveni pentru că nu mă simt cu nimic diferit. Fizic, sunt în cea mai bună formă.

Acesta este obiectivul meu și mai am ceva timp la dispoziție. Până atunci, voi juca fotbal și voi dovedi că m-am întors la nivelul la care eram”, a spus Christian Eriksen.

Etichete: christian eriksen

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă