”Am dat cu șapca de pământ!” Edi Iordănescu, moment de sinceritate după victoria chinuită a FCSB-ului

3 săptămâni in urmă 20

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Ce l-a enervat pe Edi Iordănescu de a ajuns să dea cu șapca de pământ

Tehnicianul roș-albaștrilor a primit și un cartonaș galben din partea lui Andrei Chivulete iar la final a explicat ce s-a întîmplat.

”Brigada a avut dreptate. Am scos șapca din cap și am dat cu ea de pământ! Chiar dacă rămân la părerea că a fost fault clar, dar cred că am greșit și-mi cer scuze.

Îmi asum, sper să nu prind patru galbene sezonul ăsta și să fiu liniștit.

Din păcate, băieții mă obligă să am anumite reacții pe care nu mi le-aș dori.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

”Am țipat un minut și jumătate încontinuu!”. Edi Iordănescu, extrem de nervos la finalul meciului. Ce l-a scos din sărite

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, a simțit vulnerabilitatea echipei pe final de partidă, motiv pentru care a fost un car de nervi din cauza deciziilor luate în teren de Budescu și compania.

De altfel, Budescu a și primit un cartonaș galben în prelungiri, pentru că ar fi tras de timp la executarea unui corner.

”Budescu a înțeles greșit, știu ce vorbesc. A înțeles că i s-a transmis să aștepte, credea că se dau indicații în careu, dar am gestionat oricum prost și acel moment. Nu mai bați în careu, ci scurt. Am țipat un minut și jumătate încontinuu. Putea să iasă o fază de contraatac.

Trăim periculos, aduceți-vă aminte de meciul Danemerca - România”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Academica Clinceni 3-2

Etichete: edi iordanescu , edi iordanescu fcsb , fcsb clinceni 3-2 video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă