"Am băut un pahar, apoi două, apoi toată sticla". Dezvăluirea starului din UFC, Paulo Costa. De ce a pierdut cu Adesanya

1 lună in urmă 2

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Totul pentru că nu putea să doarmă și a încercat să o facă cu ajutorul unei sticle de vin.

Paulo Costa susține că era beat sau mahmur la meciul cu Israel Adesanya, de la UFC 253, din septembrie 2020

"Eram cam beat când am luptat, sau poate mahmur. Nu puteam să dorm din cauza crampelor la picior. Țin minte că meciul era la ora 9 dimineață, ora locală și a trebuit să ne trezim la 5 ca să ne pregătim, să facem încălzirea și bandajele.

Cei de la UFC ne-au spus să ne trezim la 5 dimineață ca să ajungem la arenă. Eu nu am putut să adorm până la ora 2:30. A fost vina mea și nu dau vina pe nimeni pentru asta. El are toate meritele pentru că m-a făcut knock out. A fost ceva ce am ales eu să fac.

Dar trebuia să dorm pentru că nu o făcusem în ultimele 24 de ore. Am băut vin, mult vin, o sticlă întreagă de vin, ca să adorm. Am băut un pahar și nu a funcționat. Am băut două pahare și nu a funcționat. O jumătate de sticlă și nu a funcționat. Apoi am băut-o până la capăt", a spus brazilianul de 29 de ani.

Paulo Costa a pierdut prin knock out tehnic meciul cu Israel Adesanya

Paulo Costa susține că ceea ce a făcut a avut un impact devastator asupra sa în meciul din cușcă împotriva lui Adesanya. Cel supranumit Borrachinha a spus că nu a mai fost el însuși, mai alert.
La un moment dat, Paulo Costa susține că ar fi trebuit ca data meciului să fie schimbată, cu orice risc, chiar de a pierde mare parte din bursă.

"A fost un meci de titlu și îmi era somn, căscam, nu îmi făceam griji... Eram prea calm. Am fost la 20 la sută sau la 10 la sută din capacitatea mea. A trebuit să schimbăm strategia în vestiar. 'Nu-l ataca, așteaptă primele două runde'. Dar a fost o greșeală. Astăzi știm că a fost o greșeală, dar e ușor să vorbim. Era corect să nu lupt pentru că nu puteam să lupt ca de obicei, eram diferit, mă aflam într-o stare oribilă", a precizat Costa.

Paulo Costa a pierdut prin Knock Out tehnic în runda a doua împotriva lui Israel Adesanya. A fost prima sa înfrângere în artele marțiale mixte. Brazilianul rămâne cu un palmares impresionant, de 14 victorii, dintre care 12 obținute înainte de limită și o singură înfrângere.

Paulo Costa revine în ring în aprilie, când îl va înfrunta pe Robert Whittaker. În caz de victorie, brazilianul speră la un nou meci cu Adesanya. Nigerianul a rămas neînvins în cele 20 de meciuri ale sale în MMA. 15 dintre acestea au fost câștigate înainte de limită.

Etichete: israel adesanya , paulo costa , ufc 253
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă