Am aflat suma uriaşă la care a renunțat Cosmin Contra pentru Dinamo! Câți bani a încasat şi ce salariu a avut, de fapt, după negocierile cu DDB | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Cosmin Contra a sărit în ajutorul lui Dinamo și a renunțat la o mare parte din bani pentru ca gruparea din „Ștefan cel Mare” să ia licența. Tehnicianul s-a înțeles cu suporterii din DDB și a primit 40.000 de euro pentru perioada în care a stat pe banca lui Dinamo.

Fostul mare internațional român a renunțat la peste 500.000 de euro. Cosmin Contra putea să pretindă până la 600.000 de euro, adică salariul pe doi ani de contract, ceea ce înseamnă că a renunțat la 560.000 de euro.

Cosmin Contra a antrenat în „Ștefan cel Mare” între august și decembrie 2020, dar a plecat la finalul anului trecut după cel mai slab parcurs din cariera sa de tehnician.

Cosmin Contra a renunțat la o sumă uriașă! A încasat 40.000 de euro și așa s-a stins litigiul antrenorului cu Dinamo. Avea un salariu de 300.000 de euro pe sezon

Fostul antrenor al lui Dinamo și-a redus treptat pretențiile, iar de la 50.000 de euro părțile s-au înțeles pentru o sumă și mai mică. Din informațiile ProSport, suma a fost până la urmă de 40.000 de euro pentru cele aproximativ trei luni în care Contra a fost antrenorul „câinilor”.

Probabil, Cosmin Contra a decis să o ajute pe Dinamo și după ce s-a întors în ograda celor de la UEFA, până să-și găsească o nouă echipă.

Fostul selecționer al României este foarte bine văzut în birourile de la Nyon și a fost trimis pe Nou Camp și pe Stadio Olimpico, pentru a realiza raportul tactic și tehnic în super-meciurile dintre Barcelona și PSG (1-4), și Lazio – Bayern 1-4.

Cosmin Contra, în ultimul pe banca lui  Dinamo Bucuresti, contra lui Viitorul Constanta, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 28 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cosmin Contra, acuzat de către suporterii lui Dinamo: „Tu ai provocat acest dezastru!”

Cosmin Contra a renunțat la o mare parte din bani în condițiile în care n-a fost menajat de suporteri. Invitat la ProSport Live, Andrei Gerea l-a criticat dur pe Cosmin Contra, ba chiar a pus dezastrul de la Dinamo pe seama fostului antrenor care a garantat pentru investitorii spanioli sosiți în România, în vara trecută.

„Domnul Contra, măi frate, tu ești unul dintre aceia care a provocat acest dezastru și tu acuma vrei bani zicând că ai muncit. Păi nu, tu ai provocat acest dezastru și vrei bani pentru dezastrul pe care l-ai provocat. Asta mi se pare o mizerie și, în cazul lui, în mod normal, ar trebui să renunțe la acești bani, pentru că nu-i merită”a declarat Andrei Gerea, membru DDB, la ProSport Live.

Atras de proiectul grandios prezentat de Pablo Cortacero, Cosmin Contra a revenit la Dinamo în perioada 26 august – 3 decembrie 2020.

The post Am aflat suma uriaşă la care a renunțat Cosmin Contra pentru Dinamo! Câți bani a încasat şi ce salariu a avut, de fapt, după negocierile cu DDB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă