Am aflat răspunsul final la întrebarea: ”Este Dan Negru zgârcit sau nu?” Ce rudă l-a dat de gol (exclusiv)

1 lună in urmă 26

Este Dan Negru zgârcit sau nu. Cineva apropiat de familia sa l-a dat de gol. Este vorba despre finul său, omul de radio Răzvan Popescu, care a dat din casă, mai exact, din casa nașului său.

Am aflat răspunsul final la întrebarea: ”Este Dan Negru zgârcit sau nu?”

Deși îi este fin, Răzvan Popescu a spus că nu respectă tradiția de a se duce la naș cu un curcan în brațe și afirmă despre cunoscuta zgârcenie a lui Dan Negru:

”Pune Dan masa, chiar dacă este zgârcit, de-o scobitoare tot găsește el!”, a declarat Răzvan Popescu, pentru Impact.ro.

Răzvan Popescu a mai vorbit și despre lupta cu kilogramele, luptă pe care a pierdut-o iar, dar și despre colegul său de muncă, Flick. În plan personal, Răzvan Popescu se pregătește să sărbătorească șapte ani de căsnicie, pe 4 octombrie. Însă acesta nu ține la obiceiurile vechi:

”Nu mă duc la nașul Dan Negru cu un ditamai curcanul, doar cu ”Bună ziua!”, și să pună el masa. E cam zgârcit, dar de o scobitoare tot găsește el, l-a mai vindecat Codruța, soția lui”, a declarat Răzvan Popescu.

Răzvan Popescu are în plan să slăbească din nou:

”M-am mai îngrășat zece kilograme. Așa se întâmplă, când mănânci din plictiseală. Acum am 110 kilograme. Se vede la burtică, la fălci, a mâncat porcușorul, iar s-a îngrășat. N-am făcut operație de stomac, de fapt n-am nicio operație. Nici oase și nici picioare rupte, am doar un implant de măsea”.

Răzvan Popescu vrea să slăbească azi

Prezentatorul Radio Zu a luat și măsuri, în acest sens:

”Mă dă afară din casă cântarul. Alerg în Tineretului și în IOR. Am avut perioade când alergam și 10 km zilnic, acum sunt la antrenamentele de reintrat în formă, pot alerga doar vreo 3 kilometri. Și am redus drastic porțiile de mâncare”, a mai dezvăluit Răzvan, pentru sursa citată.

Răzvan a vorbit și despre secretul colaborării cu Flick, cei doi lucrând împreună de 13 ani la Radio Zu:

”Cum am rezistat cu Flick? Este toleranță, e cu suișuri și coborâșuri, când nu mai reziști, renunți! Flick s-a căsătorit, dar nu e treaba mea cum este el, de când s-a căsătorit. La radio este ok”.

În plus, cei doi sunt și prezentatori la petrecerile private:

”Am fost la câteva evenimente, vara aceasta, dar la mult mai puține decât înainte. Nu au scăzut tarifele noastre, doar că au fost mai puține chefuri, cu invitați mai puțini”, a mai confesat Răzvan Popescu.

The post Am aflat răspunsul final la întrebarea: ”Este Dan Negru zgârcit sau nu?” Ce rudă l-a dat de gol (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă