”Am această posibilitate”. Răzvan Lucescu, anunț clar despre viitorul său. De ce nu vrea să revină în Liga 1

1 lună in urmă 14

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Tehnicianul a transmis că în vară vrea să preia o nouă formație din străinătate, unde a antrenat constant în ultimii șapte ani, revenirea în Liga 1, deși dorită în viitor, fiind exclusă pentru moment.

Răzvan Lucescu, anunț despre viitorul său

Sigur că aș veni în Liga 1, sunt român. Sunt antrenor român, e țara mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carierea mea să mă întorc.

Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am această posibilitate”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit AS.ro

Recent, publicația arabă Al Jazirah a scris că Răzvan Lucescu se află pe lista unei formații din Arabia Saudită, țară în care antrenorul român a pregătit-o, cu succes, pe Al-Hilal, cu care a câștigat Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui. Totuși, la scurt timp antrenorul a dezmințit, transmițând că Al-Hilal este singura formație pe care o va antrena în Arabia Saudită.

Înaintea experienței din Arabia Saudită, Răzvan Lucescu a antrenat în Grecia, la Xanthi și PAOK, unde a cucerit două Cupe și un titlu.

Etichete: razvan lucescu , oferte razvan lucescu , echipă răzvan lucescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă