Alyssa Milano, la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident rutier. Unchiul ei se află în stare gravă

2 luni in urmă 26

Alyssa Milano, la un pas de moarte. Unchiul ei, Mitchell, conducea un SUV Ford când a trecut de pe o bandă pe cealaltă, lovind un alt autoturism care circula regulamentar. Potrivit autorităților, accidentul s-a petrecut din cauza unor „probleme medicale (posibil infarct)”.

Citeşte şi: O faimoasă actriţă de la Nollywood a fost răpusă de cancer. A apărut în peste 50 de filme

Alyssa Milano, la un pas de moarte

În acel moment, actriţa a încercat să preia controlul mașinii, apăsând pedala de frână cu mâna. Când mașina s-a oprit, actrița i-a oferit primul ajutor unchiului ei, au mai spus martorii.

Ulterior, soţul actriţei, David Bugliari, a apărut la faţa locului pentru a o ajuta să-şi revină din şoc – iar unchiul Alyssei a fost dus la un spital din apropiere, unde se află în continuare sub supraveghere.

Odată ce a ajuns acasă, a făcut o postare pe social media în care a vorbit despre importanţa de a-i proteja pe cei dragi, realizând cât de important a fost în această situaţie limită faptul că ştia să aplice manevrele de resuscitare. ”Cu toţii ar trebui să nu ratăm nicio oportunitate de a ne proteja oamenii dragi. Vaccinaţi-vă. Purtaţi măşti. Învăţaţi manevrele de resuscitare. Sunt lucruri mici, dar de bun simţ.”, a fost mesajul actriţei, potrivit Protv.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă