Alți parlamentari părăsesc PNL și acuză un BLAT cu PSD pentru susținerea guvernului minoritar

1 lună in urmă 15

VINERI, 29 OCTOMBRIE 2021, 19:33

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

LISTA parlamentarilor neafiliați care au părăsit grupurile PNL

2.    Alexandru Kocsis
3.    Ovidiu Florean
4.    Ion Ștefan 
5.    Ionel Dancă
6.    Constantin Șovăială
7.    George Ionescu
8.    Luminița Barcari
9.    Adrian Oros

10. Claudiu-Martin Chira

11. Bogdan Bola

Printre ultimii plecati este Claudiu-Martin Chira, deputat de Timiș, care a motivat că ”se anunţă un blat alături de PSD ȋn Parlament, (...), iar eu nu pot sa fiu părtaş la o asemenea trădare a electoratului care ne-a ȋnvestit cu ȋncredere şi speranţă”.

„Astăzi mi-am dat demisia din grupul parlamentar al PNL şi voi activa în perioada următoare ca deputat neafiliat. Se anunţă un blat alături de PSD ȋn Parlament, pentru a susţine o glumă de guvern minoritar, iar eu nu pot sa fiu părtaş la o asemenea trădare a electoratului care ne-a ȋnvestit cu ȋncredere şi speranţă. Încă nu demisionez din partid. După o activitate 14 ani ȋn Partidul Naţional Liberal, mă văd nevoit să fac unul dintre cele mai grele lucruri din viaţa mea. Mai rămân să văd până unde poate duce nebunia acestei conduceri, păstrând speranţa că, ȋn al doisprezecelea ceas, marea masă a liberalilor, a căror nemulţumire o simt zi de zi, va răbufni şi va reacţiona public ȋmpotriva acestor parveniţi politici care şi-au bătut joc de toată munca noastră, de blazonul nostru, de angajamentele luate şi de voturile primite. Rămân un om de dreapta, loial timişenilor şi nu le voi trăda niciodată interesele!”, a scris Claudiu-Martin Chira, vineri pe contul de Facebook.

Al doilea membru PNL este Bogdan Bola, deputat de Constanța, care  şi-a anunţat demisia, tot vineri, printr-o postare pe Facebook.

 „Indecizia politică, apetenţa exacerbată pentru putere, deciziile haotice şi înclinaţia unora către spectrul roşu al politicii dâmboviţene l-au făcut să-i fie ruşine să mai dea ochii cu constănţenii”, a transmis deputatul Bogdan Bola.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă