”Altfel, revenim la oile noastre”. De ce ar trebui să îi dea încredere în continuare Gigi Becali lui Edi Iordănescu

2 săptămâni in urmă 25

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

După ultimul rezultat, 0-0 cu FC Voluntari, Gigi Becali a revenit în spațiul public, a criticat dur echipa și a recunoscut că regretă că i-a acordat încredere lui Edi Iordănescu, ceea ce se poate traduce și prin faptul că vrea din nou un antrenor peste care poate interveni.

De ce ar trebui să îi dea încredere în continuare Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Gabi Balint a reacționat după ultimele declarații ale lui Gigi Becali și a transmis că Edi Iordănescu trebuie să beneficieze în continuare de încredere, pentru că rezultatele îi oferă acest drept.

De asemenea, Gabi Balint i-a dat dreptate lui Gigi Becali în ceea ce privește jocul mai puțin convingător al FCSB-ului, însă a transmis că, în următoarea perioadă, prestațiile jucătorilor vor crește. În același timp, fostul atacant a spus că echipa ”roș-albastră” are șanse să ia campionatul, dar doar dacă Edi Iordănescu va rămâne.

Eu mă mir că au trecut trei luni și nu s-a întâmplat nimic. Nivelul jocului nu este la nivelul rezultatelor, dar rezultatele sunt de partea antrenorului. Nu ai ce să-i reproșezi lui Edi, are rezultate. E o problemă că nu are un schelet de bază pe care să meargă.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Edi poate să stea liniștit, are un contract beton, atât timp cât are rezultate, nu are ce să-i facă. Eu cred că el are șanse la campionat. Jocul 100% va crește, cred că se va vedea și după această pauză, pentru că nu sunt mulți jucători care pleacă la echipa națională. Patronul și-a găsit nașul, acum să vedem ce face Edi, să nu renunțe, pentru că el, în situații trecute, a renunțat cam ușor.

Edi are și jucătorii alături de el. Va avea și șanse la campionat. Altfel, revenim la oile noastre”, a declarat Gabi Balint, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, despre situația de la FCSB

Ilie Dumitrescu a transmis, la rându-i, că prestațiile mai slabe ale FCSB-ului sunt explicabile, având în vedere probleme cauzate de COVID-19 cu care s-a confruntat echipa.

A fost destul de critic Gigi Becali la adresa lui Edi. FCSB a avut șapte victorii, într-un context extrem de complicat. Eu știu de un caz sever, un jucător care a amețit și a căzut. Nu s-au antrenat, nu puteau să respire.

Este foarte greu de gestionat, ca antrenor. Două săptămâni a lipsit din programul echipei. Gigi nu mai e obișnuit. În ultimii ani, el a decis totul acolo, nu se simte confortabil acum”, a spus Ilie Dumitrescu.

Etichete: gabi balint , edi iordanescu , gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă