Alte patru localități din Ilfov ar putea intra în CARANTINĂ chiar de astăzi - Situație DRAMATICĂ în județ

1 lună in urmă 1

Carantină coronavirusCarantină coronavirus

Alte patru localităţi din judeţul Ilfov ar urma să intre în carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile. Măsura ar putea intra în vigoare chiar astăzi și ar viza localitățile Pantelimon, Voluntari, Jilava și Domnești. Un anunț în acest sens a făcut chiar astăzi prefectul judeţului, Daniel Zamfir, într-o intervenție la un post TV. Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține că în prezent se aşteaptă emiterea, de către şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a ordinului de carantină zonală.

SÂMBĂTĂ, 20 MARTIE 2021, 11:57

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

"Aseară, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a analizelor de risc transmise de către cei de la DSP şi cu avizul INSP, s-au transmis propunerile de carantină zonală pentru cele patru localităţi - Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari", a afirmat Daniel Zamfir.

Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Ilfov vineri, incidenţa cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori a trecut de 6 în aceste localităţi: Domneşti - 6,98, Jilava - 6,66, Pantelimon - 6,82, Voluntari - 7,43.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă