Altă localitate de lângă București, ÎN CARANTINĂ! Noul model al Declarației pe proprie răspundere - DOCUMENT

1 lună in urmă 8

 Pixabay.comcarantina coronavirus Foto: Pixabay.com

Comuna ilfoveană Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache, a intrat în carantină pentru două săptămâni începând de vineri seara, de la ora 22,00, a anunțat Prefectura Ilfov.

SÂMBĂTĂ, 27 MARTIE 2021, 11:43

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 56 din 26.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache, judeţul Ilfov. Propunerea CJSU Ilfov a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii", a transmis Prefectura Ilfov.

Incidenţa COVID-19 în comuna Glina era, vineri, de 6,85 cazuri la mia de locuitori.

Măsura de carantină instituită în comuna Glina este valabilă până pe 9 aprilie, la ora 22.00.

„Luând în considerare cele de mai sus, şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6754 din 26.03.2021 privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache, judeţul Ilfov, începând cu data de 26.03.2021, ora 22,00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 09.04.2021 ora 22,00", potrivit comunicatului oficial.

DESCARCĂ de AICI Adeverința de la angajator și Declarația pe proprie răspundere

Pentru modelele de adeverință de la angajator / declarație pe proprie răspundere, vă rugăm să accesați secțiunea ACASĂ din pagina Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/ sau secțiunea SITUAȚII DE URGENȚĂ: https://if.prefectura.mai.gov.ro/des.../situatii-de-urgenta/.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă