Allegri și-a pierdut răbdarea după ultimele rezultate ale lui Juventus: "Suntem o echipă de mijlocul clasamentului!"

1 lună in urmă 32

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Allegri și-a pierdut răbdarea după ultimele rezultate ale lui Juventus: "Suntem o echipă de mijlocul clasamentului!"

Formația lui Massimiliano Allegri a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în campionat, sâmbătă pierzând pe terenul Veronei, scor 1-2. Giovanni Simeone a reușit o dublă în primul sfert de oră, iar Weston McKennie a putut doar să reducă din handicap cu zece minute înainte de final.

La finalul partidei, Allegri a avut un discurs sincer, spunând că Juventus este acum doar o echipă de mijlocul clasamentului, care nu se poate considera superioară celor de la Verona, ocupanta poziției a opta din Serie A.

"Cuvintele nu-și au rostul acum. Suntem într-o situație proastă, trebuie să acceptăm că suntem o echipă de mijlocul clasamentului acum. Nu putem ieși din această situație fără puțin mai multă determinare și calitate.

Vom ieși singuri din această situație. Nu are rost să ne plângem de milă, nu ne va ajuta asta, trebuie doar să ne concentrăm, iar lucrurile vor veni de la sine. Trebuie să reacționăm cu mândrie și determinare.

Ne-am dat seama că Verona va practica un joc fizic solid și se va bate pentru fiecare minge, iar dacă nu ne vom ridica la nivelul lor vom pierde. Dacă porți tricoul lui Juventus nu înseamnă că e garantată victoria contra echipelor de mijlocul clasamentului. Greșeala noastră este că ne-am crezut mai buni decât Verona, ceea ce nu este cazul acum. Trebuie să fim realiști", a declarat Allegri, citat de Football Italia.

Juventus are un program complicat în următoarea perioadă. Pentru torinezi urmează duelul cu Zenit, din Champions League, iar apoi va înfrunta Fiorentina și Lazio în campionat.

VIDEO Rezumatul meciului Verona - Juventus 2-1

Etichete: italia , serie a , juventus , verona , massimiliano allegri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă