Alisson a salvat-o de două ori pe Liverpool cu Manchester United! Echipa lui Klopp a uitat să mai înscrie, dar germanul surprinde: „Am jucat foarte bine!” | VIDEO

1 lună in urmă 1

Liverpool n-a bătut-o nici pe Manchester United și are patru meciuri la rând fără victorie în Premier League, după 0-0 în derby-ul de duminică.

Gazdele au avut o posesie superioară, au dominat meciul, însă Manchester United, care a părut în multe momente mulțumită cu un singur punct, a avut două șanse mari să obțină o victorie mare pe terenul campioanei Angliei.

Alisson a salvat la ocaziile lui Pogba și Fernandes, dar Jurgen Klopp și-a lăudat jucătorii pentru atitudine. Asta deși Liverpool are acum trei meciuri la rând fără gol marcat în Premier League. Iar asta nu s-a mai întâmplat în cazul „cormoranilor” de 16 ani.

Alisson a fost eroul lui Liverpool, dar Jurgen Klopp și-a lăudat jucătorii: „Am jucat foarte bine!”

De când a ajuns la Liverpool, acolo unde a câștigat Premier League și Liga Campionilor, Jurgen Klopp a mai avut o singură dată o serie atât de proastă în campionat, cu patru meciuri consecutive fără vreo victorie, dar germanul nu este îngrijorat.

📊 Liverpool
❌ 4+ games without a PL win for only the 2nd time under Jurgen Klopp – had a 5 game run in Jan-Feb 2017
❌ 3 games without a PL goal for the 1st time since Feb-Mar 2005 pic.twitter.com/dZpf70XeXw

— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) January 17, 2021

„Am jucat foarte bine! Mi-a plăcut ce am văzut, dar nu există o explicație tocmai ușoară pentru faptul că nu marcăm. Trebuie să continuăm în același mod și să ignorăm discuțiile din jurul nostru. În fotbal, aceste momente se pot întâmpla. Sunt și momente în care nu îți poți explica de ce marchezi din toate unghiurile, așa cum a fost cu Crystal Palace. Atunci, toate mingile au intrat în poartă”, a spus Jurgen Klopp, la finalul meciului.

🗣 "The boys played a really good game tonight"

Jurgen Klopp is happy with his teams performance despite the goalless draw pic.twitter.com/6VvX3U1RUH

— Football Daily (@footballdaily) January 17, 2021

Germanul a recunoscut că Manchester United putea da lovitura pe Anfield, deși Liverpool a avut o posesie de aproape 70% în derby-ul de duminică.

„Manchester United este într-un moment bun și nu poți să nu amintești șansele lor de gol. În prima repriză am jucat grozav, dar nu am marcat, iar acesta este cel mai important lucru în fotbal. A doua repriză a fost ceva mai deschisă. Ei au avut două șanse mari, dar Alisson ne-a salvat”, este conștient Klopp, care a strâns 100 de meciuri pe banca lui Liverpool în Premier League, pe Anfield.

💯 Jurgen Klopp’s first 100 home PL games as Liverpool manager:
Won 72
Drawn 24
Lost 4
Scored 246
Conceded 78
Clean sheets 45 pic.twitter.com/oagCWLEz8z

— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) January 17, 2021

The post Alisson a salvat-o de două ori pe Liverpool cu Manchester United! Echipa lui Klopp a uitat să mai înscrie, dar germanul surprinde: „Am jucat foarte bine!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă