Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a ajuns pilot de kart în SUA! Milionarul brazilian Claude Senhoreti i-a amenajat o pistă chiar în curtea vilei de lux în care locuiesc

2 săptămâni in urmă 14

Alina Vidican este în culmea fericirii în compania soțului ei, milionarul brazilian Claude Senhoreti. Fosta soție a lui Cristi Borcea, ex-acționarul majoritar de la Dinamo, și-a descoperit între timp și o nouă pasiune, cursele cu mulți cai putere.

După ce a petrecut într-un mare fel cu ocazia Revelionului, Alina Vidican continuă să se distreze, conform Fanatik. În curtea casei din orașul american Florida, unde Alina și Claude locuiesc împreună cu copiii pe care timișoreanca îi are cu Cristi Borcea, își petrece timpul liber așa cum mulți și-ar dori.

Surprinzător sau nu, Alina Vidican este pasionată de viteză. De ceva vreme, ea se ocupă de buna funcționare a magazinului pe care Claude îl are la Miami. Soțul ei este și pilot de curse, iar Alina îl însoțește la fiecare competiție, fiind membră în statul partenerului brazilian. Totodată, ea a devenit expertă în mașini puternice, mai arată sursa citată.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a ajuns pilot de kart în SUA! Milionarul brazilian Claude Senhoreti i-a amenajat o pistă chiar în curtea vilei de lux în care locuiesc

Recent, Claude Senhoreti și-a surprins soția și pe copiii acesteia, în curtea casei, amenajând în jurul imobilului o mică pistă de curse. El a cumpărat și mai multe karturi, mașinuțe care pot circula cu o viteză impresionantă, în ciuda dimensiunilor lor reduse.

La vederea mașinuțelor de kart, fosta soție a lui Cristi Borcea s-a arătat foarte încântată și s-a urcat imediat la volanul unuia dintre ele, dând câteva ture, fără să scape, însă, din ochi, copilul aflat în kartul din fața ei.

 

The post Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a ajuns pilot de kart în SUA! Milionarul brazilian Claude Senhoreti i-a amenajat o pistă chiar în curtea vilei de lux în care locuiesc appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă