Alina Pușcău, dezvăluiri neașteptate din relația cu Vin Diesel. De ce s-au despărțit

2 luni in urmă 3

La începutul lunii februarie Alina Pușcău anunța la Cătălin Măruță că renunță definitv la România și se întoarce în America. Nu, nu se întoarce la niciuna din relațiile celebre pe care le-a avut până acum. Nu a vrut să spună cine este cel care a convis-o să plece în America. Dar vedeta a vorbit totuși despre una din celebrele ei relații de la Hollywood. Este vorba de relația cu actorul de top de la Hollywwod, Vin Diesel.

Alina Pușcău a fost marea dragoste a actorului american Vin Diesel

Unul din cele mai renumite fotomodele de origine română, dincolo de ocean, Alina Pușcău făcea furori cu frumusețea ei la Hollywood. Unul din actorii de box office în acest moment, star-ul francizei ”Fast & Furious”, Vin Diesel a fost prins de mrejele frumuseții Alinei.

Nu a fost o relație de lungă durată, dar Alina Pușcău vorbește numai la superlativ de american. Amintirile frumoase pe care le are cu Vin Diesel o fac și astăzi să-și aducă aminte cu nostalgie de ceea ce a fost între ei.

”Vorbeam, ne întâlneam, dar fiecare e cu viața lui, el are copii… Dacă ne vedem, vorbim, se bucură de mine, mi-a zis că am fost dragostea vieții lui. El când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”.

S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani de zile, dar eu când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus.”, a povestit Alina Pușcău.

Relația cu Vin Diesel s-a terminat din cauza actorului

Deși recunoaște că a fost marea lui dragoste, Vn Diesel se pare că a fost cel care a determinat-o pe Alina Pușcău să pună punct relației, deși se contura a fi una frumoasă. Celebrul fotomodel a povestit acest episod și recunoaște că uneori acționează la primul impuls, dar cu toate astea nu regretă niciun moment relația avut cu celebrul actor american, astăzi valorând milioane de dolari.

”M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani de zile mi-a făcut cunoștință cu familia lui. După aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii. M-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani.

L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult. Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, eu nu mai aveam nevoie de persoana respectivă. M-am schimbat când tatăl meu a murit și nu am vorbit cu el, eram supărată pe el. Atunci mi-am dat seama că nu fac bine ceea ce fac, trebuie să las poarta aia deschisă, să iert omul, și să ascult ce are de zis, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla!”, a continuat Alina Pușcău.

Fotomodelul în rolul Sophiei Loren

Un alt motiv al plecării Alinei în America este și oportunitatea de a juca într-o producție masivă hollywoodiană. Alina Pușcău a primit o ofertă de a o interpreta pe celebra actriță italiană, Sophia Loren, în tinerețe, iar o astfel de ofertă este de nerefuzat.

Mai ales câ va juca alături de nume mari și prieteni de-o potrivă, ca Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Martin Scorsese, Steven Spielberg, sau Anthony Hopkins. Alina Pușcău este fericită pentru această oportunitate care ar putea să-i crească notorietatea pe plan internațional.

”Fostul meu prieten, Brett Ratner, trebuia să facă filmul și pur și simplu producătorul de la Hollywood a venit la mine direct, nu știu exact ce a fost între ei, dar cred că s-au supărat și m-a căutat pe mine, în România, să mă ia în film. Brett nu știe, nu a aflat că eu voi fi în acest film. Nu știu exact când vom începe filmările, este puțin mai complicat din cauza Covidului.

Se cere să fac vaccinul iar eu nu vreau să fac vaccinul, deocamdată s-au făcut câteva filmări, însă eu nu am început. Eu trebuie să filmez în Roma, iar deocamdată nu se poate filma acolo, și cred că și în România. O să vedem! Am auzit că este și Sharon Stone în film.”, a povestit Alina despre acest proiect.

The post Alina Pușcău, dezvăluiri neașteptate din relația cu Vin Diesel. De ce s-au despărțit appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă