Alina Pușcaș, victima unei șoferițe. Vedeta a povestit totul. „M-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina”

1 lună in urmă 24


Alina Pușcaș a avut parte de un incident neplăcut cu o șoferiță, în timp ce se afla lângă mașina personală. Vedeta a povestit totul pe contul de Instagram, unde a dezvăluit și că a fost jignită în ultimul hal de femeie.


„Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina.


Am deschis și i-am spus doamnei: 'Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!'.Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc.


Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a spus Alina Pușcaș, pe pagina sa de Instagram.


”Mda, din păcate, i-am spus că poate ar fi mai bine să sesizăm un organ de poliție, să vedem ce se poate întâmpla, a început să zică că se... pe organul de poliție, pe mine, pe familie, pe tot.


Și pentru că nu știu cum se numește această doamnă, am filmat-o pentru că intrase la locul de muncă, de lângă mine, să o vedeți cum lucrează cu clienții, fără mască, fără nimic”, a mai adăugat vedeta.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă