Alina Petre, fosta soție a lui Măgureanu jr.: Sunt sfâşiată de durere. Ne-am cerut iertare unul altuia

3 săptămâni in urmă 2

Alina Petre, fosta lui soție, femeia care i-a dăruit un copil, a transmis un mesaj emoționant după ce Marian Măgureanu a murit de coronavirus. În ciuda unor războaie pe care le-au avut, au găsit puterea să treacă mai departe, iertându-se unul pe celălalt. În fond, indiferent de scandaluri, Alina Petre și Marian Măgureanu au fost soți și au avut împreună un copil.

”Tatal copilului meu a fost cel mai important barbat din viata mea. Si asta pentru ca nimeni nu este mai important decat copilul meu. Acum 2 ani ne-am cerut iertare unul altuia, cum am putut fiecare, chiar dupa decesul unui prieten foarte apropiat.

Pentru mine, desi am avut multe razboaie, ramane cea mai frumoasa amintire din viata mea, omul care mi-a fost sot, iubit, prieten si care mi-a daruit cel mai frumos cadou din lume, pe Maria. Nu exista recunostinta mai mare fata de el pentru acest lucru. Sunt sfasiata de durere pentru el, pentru familia lui, dar in primul rand pentru fetita mea.

Virgil Măgureanu, fost şef SRI, în doliu. Singurul său fiu a murit din cauza COVID-19
A plecat mult prea devreme si mult prea dureros pentru toti. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i lumineze calea intr-un loc mai bun si sunt sigura ca va veghea asupra celor pe i-a iubit. Odihneasca-se in pace!”, a transmis Alina Petre, fosta soție a lui Marian Măgureanu, pe Facebook.

Marian Măgureanu, singurul fiu al fostului director SRI, a decedat la spital, unde era internat după ce a fost diagnosticat cu COVID19.

Știrea a fost confirmată și de nașul lui Marian Măgureanu, generalul Bartolomeu Constantin Savoiu, unul dintre cei mai cunoscuți masoni români.

„S-a stins astăzi din viață Finul meu Iubit , primul meu Fin , Marian MĂGUREANU , 51 de ani. Fiul Profesorului Virgil MĂGUREANU. Lasă în urmă doi copii și o familie zdrobită de durere . Marian a fost un om minunat care a iubit viața și oamenii . A avut întotdeauna un spirit pozitiv , a purtat în el mereu și oriunde Buna Voie și atitudinea unei calde și fidele prietenii pentru toți care l-au înconjurat cu dragoste și fidelitate . Este pentru mine și toată familia mea care l-a iubit o mare și de neînlocuit pierdere! DUMNEZEU să îl Odihnească alături de Cei Drepți! Amin!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă