Alina Gorghiu: Veți avea o surpriză luni, cu această pseudo-moțiune. Vom face tot ce e posibil să apărăm Guvernul/ Vom participa toți, la ora 12:00

1 lună in urmă 36

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă după-amiază, la Antena 3, că luni oamenii ”vor avea o surpriză” cu ”pseudo-moțiunea și pseudo-semnăturile” USRPLUS și AUR, făcând referire la documentul depus de cele două alianțe vineri seară împotriva Guvernului Cîțu.

Gorghiu a mai adăugat că liberalii ”vor face tot ce le stă în putință” ca să își apere Guvernul, iar la ședința de luni vor participa ”cu toții” pentru ”a arăta cât de iresponsabili” sunt inițiatorii moțiunii.

Context

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Florin Cîțu nu a putut fi stabilit sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, din cauza lipsei de cvorum.

Este a doua oară consecutiv când se întâmplă acest lucru, după ce vineri seară, chiar în noaptea depunerii moțiunii de cenzură de către USRPLUS și AUR, cvorumul nu a fost îndeplinit. De asemenea, de la ședință lipsea și președintele Senatului, Anca Dragu.

Purtătorul de cuvânt al USRPLUS, Ionuț Moșteanu, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că au lipsit liderii PNL și PSD, subliniind că ”USL revine în forță”. Moșteanu a anunțat că moțiunea va fi depusă din nou, luni, la ora 12:00.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă