Alina Eremia, sexy într-un costum din latex rosu. Imagini incendiare din cel mai recent videoclip

4 luni in urmă 22

Vineri, 23 Octombrie 2020, 17:38 Actualizat Vineri, 23 Octombrie 2020, 18:29

Alina Eremia este lipsită de inhibiții și pozează în cele mai provocatoare ipostaze și îmbracă ținute extrem de incitante. De curând, artista a postat o fotografie într-un costum roșu din latex care a stârnit imaginația internauților

,, Dacă fiecare piesă pe care o lansez e specială pentru mine, Noi are ceva în plus și nu pentru că este cea mai recentă, dar, total neintenționat și probabil din subconștient, se inspiră din viața mea și mai exact, perioada când l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu. De aceea, mi-am și dorit să fie prezent în clip, pentru că întărea și mai mult mesajul și face totul autentic. Am trăit pe pielea mea faptul că iubirea îți dă speranță. Le mulțumesc tuturor celor implicați.

,,Noi” va fi inclusă pe noul album al artistei, care se preconizează că va apărea la începutul lui 2021.

Rezultatul este o muncă de echipă, iar Alina le mulțumește tuturor celor implicați: lui Alex Pelin și Turcu alături de care a scris piesa, băieților de la NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan) , Andra Marta și Cristina Poszet (script), Loops Production, care au redat în imagini povestea”, spune artista.

Urmărește videoclipul mai jos

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă