Alin Tișe, o nouă ieșire dură la adresa conducerii PNL, despre care spune că este plină de incompetenţi.

1 lună in urmă 2

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, liberalul Alin Tişe, este nemulţumit de numirea unui membru al UDMR ca prefect al judeţului şi spune că, în replică, va face demersuri pentru schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui UDMR al forului judeţean, Vakar Istvan.

„Am făcut tot ce este omeneşte posibil ca să schimb această decizie, dar, din păcate, nu am reuşit. (…) Este o palmă dată clujenilor, ardelenilor şi filialei Cluj a PNL. Îmi exprim public scuze clujenilor pentru această decizie, întrucât PNL Cluj era îndreptăţit să aibă acest post de prefect. Voi continua din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean să lupt pentru oamenii acestui judeţ, iar în prezent analizez posibilitatea, în şedinţa din martie a forului judeţean, a schimbării vicepreşedintelui UDMR de la Consiliul Judeţean”, a declarat, miercuri, Alin Tişe, într-o intervenţie la zcj.ro.

De asemenea, el consideră că actuala conducere a PNL aduce prejudicii partidului şi că este ”plină de incompetenţi”.

„În ceea ce mă priveşte, ca membru simplu al PNL, această conducere pe care acest partid o are nu mă mai reprezintă şi mă declar liber şi independent faţă de orice personaj care în momentul de faţă conduce PNL la nivel central. Conducerea PNL este cea care aduce mari prejudicii, enorme, acestui partid şi datoria mea şi a noastră este ca la viitorul congres acest partid să reintre în normalitate şi în parcursul său firesc. Aceşti incompetenţi care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca nişte personaje despre care nimeni nu o să-şi mai amintească nimic”, a mai spus Alin Tişe.

La începtul lunii trecute, Tișe le-a cerut lui Ludovic Orban și lui Florin Cîțu să pună prefect liberal la Cluj, în caz contrar susținând că va demisiona din funcție. În ciuda protestelor lui Tișe, premierul l-a numit azi pe Tasnadi Istvan Szilard, propunerea UDMR, în funcția de prefect de Cluj.

Citește și: Liberalul Alin Tișe, campion în racolat primari PSD, nu era deranjat până în prezent să-și asigure majorități politice cu UDMR, la nivel administrativ. De ce se arată acum afectat de deciza numirii unui prefect UDMR

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă