Alin Sălăjean, de la „Survivor România”, declarații neașteptate despre Cătălin Moroșanu. „Cui nu îi este frică de Moartea din Carpați?!”

3 săptămâni in urmă 1


Alin Sălăjean a fost nevoit să se retragă de la „Survivor România”, din cauza unor probleme medicale. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și a fost considerat unul dintre cei mai puternici din concurs. La scurt timp după ce a ajuns acasă, Alin a făcut pe contul de Instagram o dezvăluire despre Cătălin Moroșanu.


Întrebat de un fan dacă i-a fost frică în momentul în care Moartea din Carpați s-a legat de el, Războinicul Alin Sălăjean a dat următorul răspuns:„Sincer și direct - întotdeauna. În momentul în care mi-am terminat discursul în consiliu, referitor la Cătălin Moroșanu, mă uitam unde este o ușă deschisă să pot fugi în cazul în care se ridică și vine spre mine.


Întreb?! Cui nu îi este frică de Moartea din Carpați?! PS: Securea războiului dintre noi a fost îngropată”.În continuare, fostul concurent de la „Survivor România” a mai vorbit și despre comportamentul Mariei din ultima perioadă.


Alin susține că aceasta este foarte ușor de manipulat. „O concurentă care este ușor de manipulat. Ea la bază este un om bun”, a mai declarat Alin Sălăjean.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă