Alin Petrache candidează de unul singur la șefia FR de Rugby la alegerile din 27 februarie 2021. „Mergem pe ideea de continuitate”

2 luni in urmă 1

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, este singurul candidat la alegerile pentru şefia forului, care vor avea loc în cadrul Adunării Generale din 27 februarie la Izvorani.

Fost căpitan al echipei naţionale de rugby, Alin Petrache, 44 de ani, conduce forul de specialitate din februarie 2017, când a fost ales în unanimitate. Anterior, el a mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2014, apoi între 2014-2016 a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Petrache a declarat că nici pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi membri în Biroul Federal nu există mai mulţi candidaţi decât posturile disponibile în organigramă.

Alin Petrache candidează de unul singur la șefia FR de Rugby la alegerile din 27 februarie 2021. „Mergem pe ideea de continuitate”

„Mergem pe ideea de continuitate, pe structura aceleiaşi echipe ca şi până acum. Sunt oameni profesionişti, care ştiu ce înseamnă acest sport. Ne cunoaştem, ştim ce înseamnă performanţa şi ce nevoi are rugby-ul românesc”, a declarat Petrache pentru Agerpres.

Astfel, pentru funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Rugby s-au înscris, pentru cele trei posturi, trei candidaţi, Mircea Copaci, Bogdan Marinescu, care ocupă aceleaşi funcţii în momentul actual, şi fostul rugbist Anton Pisaroglu.

Alin Petrache was elected as #RugbyRomania President for 4 years in General Assembly today https://t.co/FaLwAaH1IE pic.twitter.com/U20uff3vpo

— Rugby Romania (@RugbyRomania) February 8, 2017

Candidaţii pentru funcţia de membru în Biroul Federal sunt Marius Tincu, Corneliu Ghenea, Corneliu Negruţ şi Neculai Nechitean.

Pentru reprezentarea în Biroul Federal a cluburilor de copii şi juniori s-a înscris Andrei Szemerjai, din partea Asociaţiilor Judeţene de Rugby şi a Asociaţiilor Municipale de Rugby Bucureşti, Ciprian Popa, iar din partea echipelor din SuperLigă, DNS şi rugby feminin, Emilia Vizitiu şi Ştefan Demci.

Persoanele care vor fi alese în conducerea Federaţiei Române de Rugby vor avea mandate pe 4 ani.

The post Alin Petrache candidează de unul singur la șefia FR de Rugby la alegerile din 27 februarie 2021. „Mergem pe ideea de continuitate” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă