Alin Oprea, mesaj pentru copiii săi după ce aceștia au refuzat să mai vorbească cu el: „Nu am ce să-mi reproșez”

2 luni in urmă 1

Divorțul dintre Alin Oprea, fostul component al trupei „Talisman” și soția sa este unul cu scântei și puternic mediatizat. Vestea a șocat milioane de români, dar în special pe copiii cuplului, care au fost puternic afectați de ruptura dintre părinți.

Alin Oprea, gânduri bune pentru copii

Familia lui Alin Oprea este extrem de îndurerată de toate evenimentele petrecute în ultima perioadă, cu atât mai mult cu cât întreg scandalul a fost făcut public. În cursul zilei de miercuri, ce doi parteneri au avut prima înfățișare în procesul de divorț, iar atmosfera a fost una extrem de rigidă și tensionată.

Larisa, fosta soție a cântărețului, a făcut acuzații grave la adresa lui Alin Oprea, susținând că fata lor Melissa merge la psiholog din cauza comportamentului tatălui din ultima vreme.

„Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu”, a declarat Larisa.

La rândul său, Alin Oprea a declarat că nu se simte vinovat pentru această situație, însă are un singur regret, acela că nu a petrecut mai mult timp cu copiii săi. În același timp, acesta își explică greșeala prin prisma faptului că a fost obligat să-și susțină familia financiar.

„Nu am ce să îmi reproșez. Singurul lucru care ar fi fost mai plăcut pentru mine ar fi fost ca eu să am mai mult timp cu ei, dar nu le poți face pe toate. Eu trebuia să fac bani pentru această familie, eram 5 – eu, copiii, soția și soacra.

Pentru copiii mei mi-aș fi dat viața, fără să clipesc și atunci ajutorul unui om ca mine cred că era important în continuare”, le-a transmis Alin Oprea copiilor săi.

Alin Oprea a rămas fără niciun ban

Fostul component al trupei “Talisman” a povestit că este șocat de modul în care soția și copiii au complotat împotriva sa, lăsându-l fără niciun ban din toată munca sa. Acesta susține că toată averea a fost transferată în conturile copiilor, fiind nevoit să o ia de la capăt.

„A fost un șoc. Nu mă așteptam la așa ceva, că trebuia să existe o formă de respect pentru tot ce făcusem la momentul ăla. Nu m-am complăcut în cădere. M-am ridicat, m-am scuturat și am spus că trebuie să învăț ceva din lucrul ăsta.

Mi-am dat un restart și am căutat o satisfacție, să văd cum mă descurc și singur. Și într-o perioadă în care din punct de vedere profesional suntem jos. Chiar dacă a fost o schimbare dură și bruscă, am reușit să o iau de la capăt.

M-am gândit să îmi iau casă, dar va dura ceva timp. Va trebui să câștig niște sume de bani, dar nu mai visez la mall-uri și palate în care să locuiesc. Vreau o căsuță lângă pădure cu strictul necesar”, a mai dezvăluit artistul pentru Antena Stars.

The post Alin Oprea, mesaj pentru copiii săi după ce aceștia au refuzat să mai vorbească cu el: „Nu am ce să-mi reproșez” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă