Alin Minteuan, gata să părăsească Liga 2 după ce a încasat 6 goluri de la Comuna Recea

1 lună in urmă 1

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Reșița a fost umilină, sâmbătă, de nou-promovata Comuna Recea, scor 0-6. Umilința din Maramureș l-a făcut pe Minteuan să anunțe că va avea o discuție cu conducerea și sunt șanse să părăsească clubul: "O înfrângere rușinoasă! Felicitări băieților de la Recea pentru atitudine și modul în care s-au dăruit pentru a câștiga fiecare meci. Știam lucrul acesta, le-am spus și băieților mei că Recea se sacrifică foarte mult pentru fiecare victorie, a făcut-o și azi și pe merit au câștigat, până la urmă scorul nu mai are importanță.

Alin Minteuan, gata să părăsească Liga 2 după ce a încasat 6 goluri de la Comuna Recea

Pentru noi este rușinos, este rușinos de la începutul acestui mini-retur, nu reușim să ne revenim nicicum, probabil va trebui făcută o schimbare, clar că jucători nu poți să aduci în acest moment deci probabil va fi o singură soluție.

Dar vom vedea, o să discut și cu conducătorii și vom vedea ce vom face, pentru că în ritmul acesta ne ducem rău de tot. Întotdeauna contează primul gol, problema e că noi la fiecare meci luăm gol de genul acesta. Am cerut concentrare, determinare, atitudine, dar din păcate rămân doar la statutul de vorbe, faptele cam puține", a spus Alin Minteuan, pentru Radio Reșița, citat de Liga2.ro.

În ultima etapă din sezonul regulat, CSM Reșița va primi vizita formației de pe locul 2, FC U Craiova 1948.

CSM Reșița ocupă locul 17 în Liga 2, cu 19 puncte. Slatina (15p.), Pandurii (10p.) și Aerostar Bacău (10p.) se află sub echipa din Valea Domanului.

Clasament Liga 2

Etichete: alin minteuan , csm resita , comuna recea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă