Alimentul pe care Iuliana Tudor îl consumă zilnic. E mândră de silueta ei: „Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete”

1 săptămână in urmă 30

Iuliana Tudor are 44 de ani și e prezentatoare la TVR. Într-un interviu pentru Click, vedeta a dezvăluit cum se menține, dar și ce aliment sănătos consumă zilnic.

Prezentatoarea a apărut la un eveniment monden îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare albastră, asortată cu o pereche de pantofi galbeni şi o geantă verde. S-a mândrit cu silueta pe care o are și a recunoscut că nu depune mari eforturi pentru a se menține în formă. „O dată-n viaţă sau măcar din când în când mai schimbăm puţin registrul cu care am obişnuit publicul…

E important să aducem culoare în vieţile noastre. Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete, dar cred că mă întreţine foarte mult bucuria cu care muncesc. Dinamica din televiziune nu îmi dă voie să las garda jos!”, a mărturisit Iuliana Tudor, care a spus ce consumă zilnic.

„Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic, dar dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi”, a explicat vedeta.

aliment-iuliana-tudor-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cum se menține Iuliana Tudor

„După 40 de ani, cu puţină disciplină. Atentă la ce mănânc, cât şi când. Apă 2 l pe zi, mişcare 30 de minute pe zi, somn 8 ore obligatoriu. Cel mai important, însă, am învăţat să am grijă de mine nu doar fizic, ci şi sufleteşte.

Să fiu bine şi în echilibru cu mine, dar şi cu tot ce e în jur e parte din acest drum. Să iubesc şi să fiu iubită, să nu mă schimb după vremuri, să iert mai mult, să ascult mai mult, să accept că greşesc şi asta e omeneşte, să aleg cu grijă oamenii din viaţa mea… şi drumul continuă!”, a declarat acum ceva vreme Iuliana Tudor, potrivit Wowbiz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă