Alimentul minune care te scapă de răceală, previne Alzheimerul şi reduce tensiunea arterială

2 săptămâni in urmă 16

Alimentul minune care te scapă de răceală, previne Alzheimerul şi reduce tensiunea arterială. Este vorba despre banalul usturoi.

Puţine persoane sunt conştiente de beneficiile pe care usturoiul le are asupra organismului. Datorită efectelor antivirale şi antibacteriene, acest aliment ne ajută să scăpăm rapid de răceală. De asemenea, cei care obişnuiesc să consume frecvent usturoi sunt mai puţin predispuşi la a se îmbolnăvi.

Usturoiul este o importantă sursă de vitamine şi magneziu. Datorită faptului că este un excelent antiinflamator, usturoiul previne apariţia  demenței și a bolii Alzheimer și este recomandat celor care vor să reducă tensiunea arterială, potrivit monitorulcj.ro. 

Citeşte şi Alimentul banal care îngraşă. La ce trebuie să renunţi dacă vrei să slăbeşti. Mihaela Bilic promite rezultate fantastice

Usturoiul este extrem de folositor si eficace in controlul nivelului colesterolului.

Iata ce se intampla in corpul tau, în primele ore dupa ce mananci sase catei copti de usturoi:

In prima ora Usturoiul este digerat in stomac si devine aliment pentru corp.

2-4 ore. Dupa acest timp, usturoiul ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi si a eventualelor celule canceroase din corp.

4-6 ore. Metabolismul corpului este influentat de usturoi care activeaza procesul de eliminare a excesului de fluide si incepe sa arda grasimile depozitate in organism.

Medicii avertizeaza ca usturoiul nu este recomandat persoanelor care sufera de gastrita, de ulcer sau de dermatoza.

Citeşte şi Cel mai toxic aliment consumat de români. Poate provoca cancer

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă