Alimentul minune care întărește oasele, contribuie la sănătatea inimii și ține în frâu diabetul 

1 săptămână in urmă 12

Alimentul minune care întărește oasele, contribuie la sănătatea inimii și ține în frâu diabetul Alimentul minune care întărește oasele, contribuie la sănătatea inimii și ține în frâu diabetul

Există un aliment care, dacă este consumat zilnic, face minuni pentru sănătate!

SÂMBĂTĂ, 08 IANUARIE 2022, 12:19

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Iaurtul, căci despre el este vorba, este un aliment minune recomandat de medici în tratarea multor afecțiuni.

Prietenul oaselor

Bogat în calciu ușor asimilabil, iaurtul contribuie la prevenirea apariției osteoporozei, dar și la tratamentul ei. Combinat cu exercițiul fizic și o alimentație echilibrată, iaurtul ajută la menținerea unei bune densități osoase de-a lungul întregii vieți.

Diabetul este ținut în frâu

Studiile arată un cei care consumă regulat iaurt (4,5 borcane pe săptămână) cu conținut redus de grăsime au un risc cu 24% mai mic de a dezvolta diabet de tip II. Însă el este un aliment excelent și pentru cei care suferă de diabet, întrucât încetinește și previne creșterea valorilor zaharurilor din sânge.
Ajutor pentru inimă

Scade tensiunea arterială

Un alt motiv pentru a consuma iaurt este sănătatea inimii, pentru că nivelul ridicat de calciu, magneziu și potasiu contribuie la scăderea tensiunii arteriale. În plus, iartul reduce nivelul trigliceridelor și al colesterolului rău, ajutând astfel inima.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă