Alimentul care nu mai trebuie ținut pe ușa frigiderului. Greșeala banală pe care o fac toți românii

2 săptămâni in urmă 12

Aproape toate frigiderele au un lucru în comun: țin acest aliment depozitat pe ușă. Există un motiv întemeiat pentru acest lucru – se potrivește perfect. Totuși, este o greșeală imensă să ții acest aliment aici, iar explicația este simplă. O sticlă de lapte aproape întotdeauna încape perfect în ușa frigiderului – este, de asemenea, o locație convenabilă, deoarece majoritatea oamenilor folosesc laptele foarte mult, așa că păstrarea lui în ușă face ca acesta să fie ușor de luat și înlocuit rapid.

De ce să nu mai ții acest produs pe ușa frigiderului

Laptele stricat este întotdeauna o problemă, mai ales dacă îl pui zilnic în cafea și nu ai dispoziția să ieși la magazin după altă cutie. Deși îl poți folosi pentru o mulțime de lucruri diferite, există câteva modalități bune de a păstra laptele proaspăt pentru o perioadă lungă de timp.

Depozitarea și organizarea adecvată a alimentelor este esențială pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp. Acest lucru ar putea fi o surpriză, dar pentru a păstra laptele proaspăt, sigur și delicios pentru mai mult timp, de fapt nu ar trebui să îl ții în ușă.

În schimb, ar trebui să depozitezi toate produsele lactate pe un raft inferior sau mijlociu – acesta este cel mai bun loc pentru lapte.

Ușa frigiderului are cele mai multe fluctuații de temperatură, ceea ce o face nepotrivită pentru produsele care trebuie păstrate la o temperatură constantă și răcoroasă, precum laptele și produsele lactate.

Data viitoare, în loc să pui laptele în ușa frigiderului, pune-l în schimb pe unul dintre rafturile din mijlocul frigiderului tău.

Pentru a păstra frigiderul bine organizat, astfel încât fiecare aliment să fie depozitat corespunzător, citiți următoarele indicații!

Cum să depozitezi alimentele în frigider

Pe raftul de sus al frigiderului tău, depozitează toate alimentele care nu au nevoie de gătit.

Rafturile superioare ale frigiderului sunt cel mai bun loc pentru a păstra alimente precum mezelurile și resturile de mâncare.

Pe raftul de dedesubt, depozitează produsele lactate, cum ar fi laptele, brânza, untul și iaurtul. Acesta poate fi, de asemenea, un loc bun pentru a depozita ouăle. Pe cel mai de jos raft din frigider, pune alimentele crude.

Cel mai jos raft din frigider este cel mai rece, așa că păstrează proaspete alimentele perisabile, cum ar fi carnea și peștele crud.

Plasarea alimentelor crude pe raftul de jos ajută, de asemenea, la minimizarea riscului de contaminare încrucișată, deoarece orice se scurge sau se varsă de pe carnea crudă nu se va putea împrăștia în tot frigiderul.

 

The post Alimentul care nu mai trebuie ținut pe ușa frigiderului. Greșeala banală pe care o fac toți românii appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă