Alica Schmidt, sportiva cu cel mai mare succes de la Jocurile Olimpice, moment de sinceritate! ”Nu voi minți!”

1 lună in urmă 22

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Considerată una dintre cele mai sexy sportive din lume, Schmidt nu a câștigat nicio medalie la Tokyo 2020, dar s-a bucurat de cel mai mare succes în rândul fanilor. Totuși, sportiva a declarat că nu este deloc mulțumită de randamentul ei din ultimul timp.

Galerie Foto

”Nu voi minți, nu sunt mulțumită de evoluțiile mele anul acesta. Am muncit mai mult ca oricând, zi de zi, mi-am depășit limitele la fiecare antrenament și am făcut atâtea sacrificii. Nu a fost un an ușor, mai ales cu infecția mea cu Covid 19, dar și cu ruptura de ligamente, dar totuși știu de ce sunt capabilă

Îmi este 'foame' de performanță. Acum, voi face o pauză, dar aștept cu nerăbdare să revin când voi fi proaspătă și gata să mă antrenez din nou la intensitate maximă”, a spus Alica, într-un mesaj postat pe social media.

Alica Schmidt, sportiva cu cel mai mare succes de la Jocurile Olimpice 2020, mesaj de mulțumire pentru fani

Atleta nu i-a uitat nici pe fanii ei, foarte mulți și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au încurajat-o în timpul competiției din Japonia.

”Am primit atât de multe mesaje dulci de la voi în ultimele zile. Ați fost cu toții atât de nerăbdători și entuziasmați pentru debutul meu în ștafeta 4x4 la Olimpiadă.

Sunt atât de recunoscătoare pentru toată dragostea și sprijinul pe care le-am primit în această călătorie. N-aș putea fi mai recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat în timpul petrecut în Tokyo.

Am reușit să învăț atât de multe lucruri și abia aștept să văd unde mă va duce cariera sportivă în următorii ani

Nu pot mulțumi suficient fiecăruia dintre voi pentru sprijinul acordat”, le-a transmis Alica Schimdt fanilor ei, dar nu numai.

Etichete: tokyo 2020 , alica schmidt , alica schmidt jocurile olimpice
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă