Aliaksandra Sasnovich, comparație care o va enerva pe Simona Halep: „Asta fac dacă joc cu Sorana Cîrstea!” Bielorusa și-a dezvăluit secretele

1 săptămână in urmă 16

Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 100 WTA) a dezvăluit secretul victoriei reușite în fața Simonei Halep (România, 17 WTA), 7-5, 6-4 în turul trei la Indian Wells, și a făcut o comparație care ar putea să o enerveze pe româncă.

Aliaksandra Sasnovich a învins-o pe Simona Halep luni dimineață, iar la conferința de presă a vorbit, în mod neașteptat, despre o altă româncă, Sorana Cîrstea.

Având în vedere că Simona Halep și Sorana Cîrstea au o relație tensionată, s-ar putea ca declarația bielorusei să nu fie pe placul jucătoarei din Constanța.

Aliaksandra Sasnovich, comparație care o va enerva pe Simona Halep: „Asta fac dacă joc cu Sorana Cîrstea!”

Aliaksandra Sasnovich a eliminat-o pe Simona Halep, după ce în turul precedent trecuse de Emma Răducanu, iar bielorusa a dezvăluit cum și-a făcut planul înaintea celor două partide. Aliaksandra a oferit un exemplu în care a menționat-o pe Sorana Cîrstea: „M-am uitat pe tablou și erau patru campioane de Grand Slam pe partea mea: Kvitova, Azarenka, Răducanu și Halep! Ceva incredibil. Halep are un stil care îmi place, dar planul meu a fost bun. Eu așa îmi fac planul înaintea unui meci: dacă mâine joc, de exemplu, cu Sorana Cîrstea, mă voi uita cum a jucat Azarenka împotriva lui Cîrstea. Pentru că, în opinia mea, ea (n.r. – Azarenka) are cea mai bună tactică împotriva celorlalte jucătoare”.

Sasnovich a concluzionat că a evoluat mai solid în meciul cu Halep decât a făcut-o contra lui Răducanu, pe care a învins-o cu 6-2, 6-4: „A fost un meci foarte greu, Simona e o mare luptătoare! Are turnee de Grand Slam câștigate. Nivelul meciului a fost ridicat, raliurile au fost infernale, eu am trimis multe mingi stângă-dreapta! Cred că am jucat mai bine decât în meciul cu Emma Răducanu. Îmi place atmosfera de aici, ador să joc în fața unui astfel de public și mă bucur de momentul acesta”, a declarat la conferința de presă Aliaksandra Sasnovich, bielorusa pregătindu-se acum pentru un duel cu conaționala Victoria Azarenka în optimi la Indian Wells.

The post Aliaksandra Sasnovich, comparație care o va enerva pe Simona Halep: „Asta fac dacă joc cu Sorana Cîrstea!” Bielorusa și-a dezvăluit secretele appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă