Alfred Simonis, liderul deputaților PSD: Florin Cîțu este istorie! Va fi DEMIS

1 lună in urmă 24

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD Alfred Simonis, liderul deputaților PSD

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat în exclusivitate la Realitatea Plus că scopul PSD nu este de a sprijini PNL sau USR Plus în războiul dintre ele, dar nici demersul inițiat de USR Plus și AUR. Răspunzând, ironic, acuzațiilor că PSD s-a alăturat echipei câștigătoare, Simonis a afirmat că partidul său a avut întodeauna propria echipă câștigătoare.    

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 12:32

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"A fost o decizie asumată, noi nu ne băgăm în circul USP Plus AUR. Pe de altă parte, se prefigurează o mare împăcare între PNL și USR Plus, ori PSD nu este grupul prin care USR șantajează PNL pentru a reintra la guvernare. Obiectivul nostru și al României nu este de a se împăca această coaliție, ci de a trimite acasa guvernul PNL USR Plus."

Simonis a explicat și de ce PSD nu are încredere în efectul moțiunii de cenzură inițiate de AUR și USR Plus. 

"Atunci când USR Plus spune că dacă pleacă Florin Cîțu revine la guvernare asta nu înseamnă decât că scăpăm de un premier și după aceea vine un alt guvern PNL cu USR PLUS, poate condus de Orban. (...) Noi nu am fost consultați în legătură cu inițierea și textul moțiunii."

"Eu vă spun foarte clar că Florin Cîțu este istorie. În 2-3 săptămâni de acum încolo va fi demis. Odată cu demisiile miniștrilor USR Plus din guvern, premierul trebuie să vină în 45 de zile în Parlament și nu va primi votul de încredere", a mai declarat liderul deputaților PSD. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă