Alexis Ohanian, atac grosolan la Ion Țiriac: „Fetița mea de 3 ani are mai multe Grand Slam-uri decât acest clovn”

1 lună in urmă 25

CONTEXT: Ion Țiriac a vorbit dur despre Serena Williams, deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam, și a cerut ca aceasta să renunțe la tenis. Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a replicat acid pe Twitter. „E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”, a fost mesajul soțului Serenei Williams.

Cum declarațiile lui Țiriac s-au viralizat rapid, răspunsurile nu au întârziat să apară. Alexis Ohanian, soțul Serenei, a luat cuvântul și a scris pe Twitter: „E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”. Ulterior, partenerul de viață al Serenei a mai scris un mesaj pe Twitter, de data aceasta mult mai dur la adresa lui Țiriac:

„A trebuit să-l caut pe Goolge...se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (cuvânt ilustrat prin două emoji-uri). 

Ion Țiriac nu a câștigat niciodată un turneu de Grand Slam, dar s-a impus, alături de Ilie Năstase, în proba de dublu de la Roland Garros. Se întâmpla în 1970, când dublul românesc trecea de Artur Ashe și Charlie Pasarell, scor 6-2, 6-4, 6-3.

Ion Țiriac crede că Serena Williams ar trebui să renunțe la tenis

La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere - Ion Țiriac, la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

VIDEO Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Citește și alte știri despre Ion Țiriac:

Ilie Năstase, izbucnire în scandalul Țiriac - Ohanian: „Au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic!”Soțul Serenei Williams reacționează dur la adresa lui Ion Țiriac după ce miliardarul i-a cerut jucătoarei să se retragă

Doi bărbaţi din Bihor au sechestrat o femeie și au violat-o, sub amenințarea că o aruncă de la etaj. Incredibil ce i-au făcut la final

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Marian Iancu a primit vestea uluitoare. Decizie ȘOC pentru averea lui Dinu Patriciu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă